Karaman, “Kayserispor maçında alakasız kararlar vardı.Biz her zamanki gibi adam gibi dik durup oyunumuzu oynuyoruz ve oynarız. Tabi ki Kayserispor hazır bir takım. Biz ise üzerine koyarak gidiyoruz. Böylesi hazır takıma karşı istediğimiz mücadeleyi ortaya koyduk. Ta ki, hakemin yanlı kararına kadar. Peki Kayserisporlu oyuncuyu neden oyundan attın? Bunlar masum hata gibi gelmiyor. Ben, Yüksel Okçuoğlu ile görüştüm. Sadece adalet istiyoruz ve adil olunmasını talep ediyoruz dedim. Bizim çizgimizde sapma yok. Lakin, karar organları emek verenlerin hakkını yememeli. Aylardır maaş alamayan personel var. Tesislerin sıkıntıları var. Oyuncularım çaba sarf ediyor. Bizler 24 saat burayla yatıp kalkıyoruz. Biz elbette nerede hatta yaptığımızı kendi içimizde paylaşacağız. Kendimizi mutlaka hesaba çekeceğiz. Kendimizi eleştireceğiz. Fakat, süreçten rahatsızım. “diye konuştu.

Karaman, tesislerde bulunan mavi salonda gerçekleşen sohbet toplantısında, genel bir durum değerlendirmesi de yaptı. Basın mensuplarının Kayserispor maçıyla ilgili sorularını da yanıtlayan mavi-lacivertli takımın teknik direktörü Ünal Karaman, “Bizim takımımız yenilebilir. Ancak bizi rakibimiz yensin. Rakibimize mağlup olalım, başka şeylere değil. Şimdiki süreçte hep birlikte, hakeme rağmen, gösterilen kırmızı karta rağmen şunları yapabilir miydik, bunları yapıp kazanabilir miydik konularını tartışacağız. Ben oyuncularıma son derece güvenen bir teknik adamım. Ben olaya kaybedilen 3 puan mantığıyla bakmıyorum. Mutlaka kaybedilecek maçlar olacaktır. Ancak Kayserispor maçında yaşananları sadece futbol kültürü olarak değil, ülkemizin kültürü adına üzüntüyle karşıladım” dedi.

Önümüzdeki hafta Adanaspor ile oynanacak derbi müsabakasıyla ilgili sorulara da cevap veren Adana Demirspor Teknik Direktörü Karaman, “Bu müsabakadaki hedefimiz galibiyet olacak. Çalışmalarımızı da her zaman ki gibi ciddi ve titiz yapacağız. Ancak bu müsabakadaki en büyük dileğim; kavgasız, olaysız bir müsabakanın gerçekleşmesidir” şeklinde konuştu.

Bu arada Demirspor yarın tesislerde Süper lig temsilcisi Gaziantepspor ile özel maç yapacak. 16.00’da başlayacak maçta teknik direktör Ünal Karaman ,oyuncularına genel olarak şans verecek.

Takımda kaleci Serdar, Hüseyin, Beykan, Fazlı ve Mulenga’nın tedavisi sürüyor.