SİYASET BİLİMCİ BARIŞ DOSTER GÖNÜL VERDİĞİ RENKLERİ AÇIKLADI

Son olarak Adana Demirsporlu olduğunu açıklayan isim ünlü Siyaset bilimci-Akademisyen ve yazar Doç. Dr. Barış Doster oldu.  21 yıldır Süper ligde bulunmayan ve çok büyük başarısı olmamasına rağmen hiç azalmayan sevgiyle desteklenen-takip edilen Adana Demirspor’a ilgi azalmak bir yana artmaya devam ediyor.  Türkiye’de Erkan Petekkaya gibi birçok ünlü Adana Demirspor’u açık açık desteklerken bu ünlü isimlere bir yenisi daha eklendi.  

Kitap Fuarı nedeniyle Adana’ya gelen Siyaset Bilimci-Yazar ve Akademisyen Doç. Dr. Barış Doster, Adana Demirspor sevdasını Adanahabermerkezi.com Editörü Murat Berhun’a anlattı.  Atatürkçü Düşünce Derneği’nce Adana’nın kurtuluşunun 95. Yılı nedeniyle düzenlenen  “Kurtuluş gecesine” Onur konuğu olarak katılan Doster, Adana Demirspor’a ilgisinin ve sevgisinin nedenini aktardı.

ADANA DEMİRSPORLULUK DURUŞU

Kars doğumlu olan ve İstanbul’da Marmara Üniversitesinde görev yapan Doster “Adana Demirspor ve Adana Demirspor taraftarının bir duruşu, bir kültürü ve bir yaşam tarzı var. Bu beni çok etkiledi. Bu nedenle Adana Demirspor’u destekliyor, takip ediyor ve duruşuyla gurur duyuyorum” dedi.



“KARS DOĞUMLUYUM AMA ADANA DEMİRSPORLUYUM”

Adana Demirspor taraftarının vefakâr ve cefakâr olduğunu anlatan Siyaset bilimci-Akademisyen ve yazar Doç. Dr. Barış Doster şöyle konuştu;

“Ben Kars doğumluyum. İstanbul’da yaşıyorum. Ama Adana Demirsporluyum. Çünkü Adana Demirspor emekçi takımı, taraftarı ezilenin yanında saf tutuyor. Öyle bir taraftarı var ki, Türkiye’de benzeri yok. 21 yıldır ulusal ligde bulunmamasına ve ciddi bir başarısı olmamasına rağmen taraftarı stabil. Asla takımını armasını yalnız bırakmıyor. İstanbul takımları bile 5 sene kötü gitsin taraftarı küser takımını bırakır. Adana Demirspor taraftarı öyle değil. 21 yıldır başarı olmamasına rağmen, artan bir taraftar kitlesine sahip. Sadık ve vefalı bir taraftarı var. Bu nedenle Adana Demirsporluyum. Bu nedenle Adana Demirspor’u izlemeye ve yaşam felsefesini takip etmeye devam edeceğim”