Çukurova Üniversitesi İç Hastalıkları, Gastroenteroloji ve Hepatoloji Uzmanı Prof. Dr. Yüksel Gümürdülü, TV 360 (SKYTURK) ekranlarındaki Sağlıklı Yaşam Programı’na konuk oldu.
Sağlık ve Hepatit konusunda konuşması beklenen Prof.Dr Yüksel Gümürdülü birden “Adana’dan geldiğim ve adım adım Süper Lig’e yürüdüğümüz için size bir hediye getirdim” dedi ve program sunucuları Dr.Aytuğ Kolankaya ile Arzu Kılıç’a Adana Demirspor forması ve atkısı hediye etti.
SUNUCULAR ŞAŞKIN, GÜMÜRDÜLÜ NEŞELİ!

Sunucuların bu sürpriz karşısında şaşırması ve tarafsızlığı bozmamak adına hızla geçiştirmeye çalışmasına aldırış etmeyen Prof.Dr.Yüksel Gümürdülü, atkıları sunucuların boynuna attı ve formayı ekrana karşı göstermesini istedi. Arzu Kılıç’a “Sizin sarı saçlarınıza mavi-lacivert ne de yakıştı” diyen Gümürdülü’nün program sırasında oldukça neşeli olduğu gözlendi.
Programda sağlık alanındaki birçok konu masaya yatırıldı ve Prof.Dr.Yüksel Gümürdülü’nün uzmanlık alanından istifade edildi. Programın beğenilmesi üzerine sunucular program sonunda “Bu programı gelecek haftalarda yine yapalım mı Yüksel Bey ne dersiniz?” diye sormaları üzerine Gümürdülü şu cevabı verdi: “Gelecek programda Adana Demirspor formalarını giyeceksiniz seve seve yeniden yapalım”
Sunucular ise bu durumu yönetim ile konuşacaklarını ve izin çıkması halinde memnuniyetle formaları giyeceklerini söylediler.