Adanaspor Basın Sözcüsü Bülent Uzel, Lige şanssız bir başlangıç yaptıklarını öyleyerek Denizlispor karşılaşmasında bu şanssızlıklarını kıracaklarını ifade etti. Bülent Uzel, Ligin henüz başı olduğunu ve önlerinde uzun bir maraton bulunduğunu belirterek teknik ekip ve futbolcularına güvendiğini kaydetti. Geride kalan maçlarda girdikleri pozisyonları değerlendirememenin sıkıntısını yaşadıklarını vurgulayan Uzel, ‘’ Lige iyi başlamak istedik ancak şansızlıklar yaşadık. Takım olarak kötü bir oyun sergilemedik fakat bulduğumuz pozisyonları değerlendirmekte sıkıntı yaşadık. Ben teknik ekip ve futbolculara inanıyorum. Denizlispor karşısında bu şanssızlığımızı kıracağız’’ ifadelerini kullandı.

Didi, ‘’İyi bir potansiyelimiz var, bize lazım olan bir galibiyet’’

Adanaspor’un sezon başında Brezilya’dan transfer ettiği defans oyuncusu Didi, takım olarak bir potansiyellerinin olduğunu, galibiyet almaları halinde gerçek kimliklerini yakalayacaklarını dile getirdi. Yaklaşık iki aydır takımla birlikte olduğunu söyleyen Didi, PTT 1. Ligi Brezilya’ya kıyasla daha hızlı ve sert. Ancak  kendi adıma lige ve takım arkadaşlarıma alıştım. Takımımızın iyi bir potansiyeli var. Bize lazım olan bir galibiyet ve bunu Denizlispor karşılaşmasında başararak kendi potansiyelimizi sahaya yansıtmak istiyoruz’’ diye konuştu.

Adanaspor Mersin’de hazırlanacak

Öte yandan Milli maç nedeniyle Liglere verilen bir haftalık arayı değerlendirmek isteyen Turuncu-Beyazlı ekip aradığı rakibi Süper Ligden buldu.  Adanaspor 6 Eylül Pazar günü saat 19:00 ‘da Tevfik Sırrı Gür Stadyumunda Mersin İdmanyurdu ile hazırlık maçı oynayacak. Bu karşılaşmaya Mersin İl Spor Güvenlik Kurulu tarafından alınan kararla Turuncu-Beyazlı taraftarlar alınmayacak.