Adanaspor Kulübü Başkanı Tevriz Dura, Yönetici Mustafa Yosun ile Genel Menajer Şevket Erden,  Adana Valisi Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verip, turuncu-beyazlı takımın atkı ile rozetini hediye ettiler.
Adana Valisi Mahmut Demirtaş’a kendilerine zaman ayırdığı için teşekkür eden Adanaspor Kulübü Başkanı Tevriz Dura konu hakkında yaptığı açıklamasında şunları söyledi:

“1954 yılında kurulan Sular Yolu’nda kulüp binası bulunan Adanaspor Kulübü tam 13 yıldır erkek basketbolunda Adana’yı liglerde temsil ediyor.
Geçmiş yıllara oranla bu sezon ekonomik olarak sıkıntı yaşıyoruz. Bir Uşak 
Bir Afyon takımlarına tüm kent sahip çıkarak destek verirken Adanamızda bunun olmayışı bizleri üzmektedir. Adıyaman’da yaptıkları ile gönüllerde yer edinen siz değerli Valimizden bu konuda destek bekliyoruz. Duyarlılığınıza şimdiden teşekkür ediyoruz.” 
 
Adanaspor erkek basketbol takımının olumsuzluklara karşılık dimdik ayakta durarak onur mücadelesi verdiğine dikkat çeken Adana Valisi Mahmut Demirtaş, “ Erkek basketbolunda Adana’yı başarıyla temsil eden sizler önemli bir misyon üstlenmiş durumdasınız. Altyapı konusunda ciddi projeleri olan kulübünüze Adananın sahip çıkarak destek vermesi gerekiyor. Bizler bu konuyu inceleyerek gerekeni yapacağız” diye konuştu.