Vali Demirtaş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Kick Boks Federasyonu İl Temsilcisi Şehmus Baysal ile bölgede görev yapan antrenörler ve branşlarında ulusal ve uluslararası düzeyde başarılı olan sporcuları makamında kabul etti.
Sporcuların kentimizin gurur kaynağı olduğuna vurgu yapan Vali Demirtaş, şunları belirtti:
 “Spor ailesiyle bugün birlikte olduğum için mutluyum. Adana’nın ve ülkemizin spor yapan yüzbinlerce gence ihtiyacı var. Çocukların spor yapmasına izin veren ailelere, sporcuları eğiten ve müsabakalara hazırlayan antrenörlere, fırsat yaratan öğretmen ve yöneticilere teşekkür ederim. Spor her zaman emek ve süreklilik ister. Devletin imkanları doğrultusunda sporcularımız daha iyi yerlere geleceklerdir.”
Vali Demirtaş, başarılı sporcularla sohbet ederek, spor malzemesi dağıttı.
Kentteki,  kazanılan başarılarla ilgili Vali Demirtaş’a bilgi veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Vali Demirtaş’ın  Adana’da göreve başladığından bu yana spora ayrı bir önem verdiğini, kentteki spor yatırımlarının takipçisi olduğunu ve götürdükleri taleplerin çözümüne destek verdiğini belirterek teşekkür etti.
Ayrıca, Özel Sporcular Atletizm Şampiyonası’nda Avrupa üçüncüsü olan Nevriye Güngör ile Kick Boks Federasyonu İl Temsilcisi Şehmus Baysal, Vali Demirtaş’a çiçek verdi.

Baysal, Kick Boks Federasyon Başkanı Salim Kayıcı’nın selamlarını ileterek, daha önce söz verdikleri şampiyonluğu yerine getirdikleri için mutlu olduğunu ifade ederek Vali Demirtaş’a boks eldiveni hediye etti.
Ayrıca, Vali Demirtaş, “Sporcuyuz Darbeye Karşıyız. Milli İradenin Yanındayız” pankartı ile farklı branşlardan oluşan sporcularla anı fotoğrafı çekildi.
Etkinliğe, Vali Yardımcısı Şükrü Çakır, Spor Servisi Şefi Hanifi Altun,  Kick Boksta derece yapan Cemal Alwattar, Göknur Yaşin Dündar, İlkay Mengüç, Duran Gök, Ahmet Solmaz, Zehra Gök, Faruk Osman, Selin Soydan, Serap Gürmeydan, Özel Sporcular Atletizmde Nevriye Güngör, Yüzmede Bengisu Aksu,  Judo da Mücahit Gültekin ve Fevzi Bilir, antrenörler Ece Yörüsun, Ahmet Alpaslan Benli, Yusuf Uncular, Naim Yıldırım, İbrahim Pıtırlı, Naim Ayçiçek ve Alper Tekalp.