Vali Mahmut Demirtaş, Vali Yardımcısı Şükrü Çakır ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak ile Osman Yeşeren Tesisleri'ne gelerek, Adanaspor Kulübü Başkanı Bayram Akgül ve Başkan Yardımcısı Hamza Akgül ile görüştü.
Adanaspor idmanında futbolculara hitaben de bir konuşma yapan Vali Mahmut Demirtaş,darbe girişimi nedeniyle yaşanan olumsuzluklardan ötürü kulübü erken ziyaret edemediğini hatırlattı ve "Ben ilk geldiğim zaman bizi ziyaret etmiştiniz, erken gelmeyi arzu ederdik ama bir takım olumsuzluklar ziyaretlerimizi engelledi. Sezon başlamadan önce iade-i ziyarette bulunarak, moral vermek istedik. Sezonun taraftarlara, oyunculara, sizlere ve bütün Adanalı kardeşlerimize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Adanaspor Başkanı Bayram Akgül, ziyaretlerinden dolayı Vali Demirtaş’a teşekkür etti. 12 yıllık özlemden sonra süper lige çıktıklarını dile getiren Başkan Bayram Akgül,’Biz sadece Adanasporluların değil bütün Adanalıların Süper Lig'deki temsilcisiyiz. Bütün Adana'yı kucaklayıp, bütün Adana'nın da bizi kucaklayacağına inanıyorum. Hep birlikte omuz omuza verip sizlerin de destekleriyle Adanaspor'u ve Adana'yı temsil edeceğiz." Diye konuştu.

Vali Demirtaş daha sonra sporcular ile bir araya gelerek onlara baklava ikram etti.