Çolak'ın teknik direktörlük görevine getirilmesi nedeniyle tesislerde düzenlenen basın toplantısına Adana Demirspor Kulübü 2. Başkanı Levent Özveren, Başkan Vekili Bekir Sıtkı Özer, Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Gökoğlu, Basın Sözcüsü Halil Tüm, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüsnü Karadeli ve Sıtkı Polat katıldı.
Adana Demirspor'un hedefe koşacak bir kadrodan kurulduğunu söyleyen Mavi-lacivertli takımın teknik direktörü Durmuş Ali Çolak, "Kaliteli bir kadromuz var. Çoğunu zaten tanıyorum. Taraftarımızın beklentisini çok iyi biliyorum. Bu arkadaşlarımızla başarıya ulaşacağız. İlk maçtan itibaren farkımızı göstermeye başlayacağız" şeklinde konuştu.
Göreve başlayan teknik direktör Çolak'a başarılar dileyen Adana Demirspor Kulübü 2. Başkanı Levent Özveren, tüm kararları yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ortak olarak aldıklarını ifade etti.
Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Gökoğlu, Çolak'la birlikte hedefe gideceklerini ifade ederek, yönetim kuruluyla çok büyük uyum içerisinde hareket ettiklerinin altını çizdi.
Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Gökoğlu'nun göreve gelmesiyle birlikte yönetim kurulu olarak çok rahatladıklarını ifade eden Adana Demirspor Kulübü Başkan Vekili Bekir Sıtkı Özer, "Sayın Gökoğlu ile birlikte sanki yıllardır aynı yönetimde görev yapıyormuş gibi uyum içerisinde çalışıyoruz. Hepimizin yükünü hafifletti. Kendisine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
Tek vücut, tek yumruk halinde Adana Demirspor için görev yaptıklarını söyleyen Basın Sözcüsü Halil Tüm ise, "Hocamıza başarılar diliyorum. İnşallah bu sezon Bank Asya'ya çıkarız" diye konuştu.
Yönetim Kurulu Üyeleri Sıtkı Polat ve Hüsnü Karadeli ise, başarının kaçınılmaz olacağının altını çizdi.
Bu arada teknik direktör Durmuş Ali Çolak'ın yardımcılıklarını, Murat Kol, Arman Bozkaya ve Faruk Bal'ın yapacağı açıklandı.