5-1'lik Kayseri Erciyes yenilgisinin ardından Osman Özdemir ve ekibinin istifa etmesiyle birlikte boşalan teknik direktörlük görevine Mustafa Uğur ve ekibi getirildi. Mustafa Uğur ve ekibi ilk kez dün akşam saatlerinde yapılan katıldı ve böylelikle start  vermiş oldu.

Dün Aytaç Durak tesislerine gelen teknik direktör Mustafa Uğur ve ekibi önce yöneticilerle görüşme yaptı. Yapılan görüşmenin devamında tesisleri geçen teknik heyet daha sonra futbolcularla mavi salonda bir araya geldiler. Yapılan konuşmada yeni hoca, oyunculara prensiplerini anlattı.

Daha sonra idmana çıkıldı. İdman sahasında da çok kısa yapılan konuşmanın devamında yaklaşık 1,5 saat süren antrenman yapıldı.  Futbolcuların çalışma azminde mutlu kalan teknik direktör Mustafa Uğur, zaman zaman onları motive edici konuşmalar yaparken, Adanaspor maçı öncesinde hayli umutlu konuştu.

Adanaspor maçına hazır çıkacağız


Demirspor'un yeni teknik direktörü Mustafa Uğur, antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlarken ,"Büyük bir camiaya geldiğimi düşünüyorum.  Burada beklentileri de çok iyi biliyorum. Biz  buraya başarılı olmaya geldik." dedi.

Adanaspor maçının önemini bildiğini dile getiren Mustafa Uğur, "Önemli bir derbi maç. Bizim acilen 3 puana ihtiyacımız var. Bu bağlamda en hazır şekilde maça çıkacağız. Bunun içindir ki, oyuncularımla yakından ilgilenip yeni bir sayfa açacağız"diye konuştu.


Şimşeğin maçını Yıldırım yönetecek


Pazar günü oynanacak olan Adana derbisini tecrübeli Yunus Yıldırım yönetecek. Manisa bölgesi olan Yunus Yıldırım yardımcılıklarını ise  Uşak bölgesinden Deniz Turgut ile Manisa bölgesinden Cumhur Altay yapacak. 5 Ocak stadında oynanacak maç 19.00'da başlayacak.

Sakat oyuncu yok

Demirspor'da antrenmanlar dün de devam etti. Kayseri Erciyes maçında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Hasan Emre Balcı, hafta başından itibaren antrenmanlara başladı. Emre'nin durumu iyi görünüyor.

Genel olarak takımda sakat oyuncu yok. Adanaspor deri maçına Demirspor ideal kadro ile çıkacak. Futbolcuların yavaş yavaş bu maça motive oldukları gözlemleniyor.  Yeni teknik heyet de futbolcularla bol bol konuşuyor.

Yöneticiler idmanı takip ediyor

Başta Başkan Önder Serin olmak üzere diğer yöneticilerde dünkü idmanı izlediler. Bugüne kadar saha kenarında idmanı izlemeyen yöneticiler geleneği bozmadılar ve yine antrenman sahasının yanındaki binadan izlediler.

Başkan Önder Serin, güzel bir derbi izleyeceklerinin altını çizerken, "Dostça başlayıp dostça bitmesi gerekiyor. Fakat sahadan ayrılırken soyunma odasına galibiyetle gitmek istiyoruz. Oyuncularıma güveniyorum." diye konuştu.