Bölge Antrenörü Merve Çimeli, 5 Ocak Stadı, Tribün Altı Antrenman Salonu’nda kendi gözetiminde haftanın 4 günü gerçekleştirdikleri Voleybol İl Spor Okulları’na 7-18 yaş grubu kız ve erkek öğrencilerin katıldığını ve 2 ay süreceğini söyledi.

Sporcuların antrenmanlara zinde, istekli ve heyecanlı gelmelerinin kendilerini  gelecek için umutlandırdığını ifade eden Çimeli, öğrencilere smaç, blok ve plase gibi temel ve teknik bilgiler verdiklerini, bunun yanı sıra sporcu sağlığı ve beslenmesi konusunda da bilgiler aktardığını kaydetti.

Çimeli şöyle devam etti:

 “Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi’nin katkılarıyla başlattığımız Voleybol İl Spor Okulu’na ilgi gün geçtikçe artıyor. Çocuklarımızın iyi yetişmesi için sadece spor bilgisi değil, her alanda eğitim vermeye çaba gösteriyoruz. Velilerin de duyarlı davranmaları bizim işimizi kolaylaştırıyor.”

Tesis ve malzeme konusunda hiçbir eksiklerinin bulunmadığını ifade eden Çimeli, il spor okullarına büyük önem veren ve her türlü eksiklerin giderilmesini sağlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi’ye teşekkür etti.