DEMOS Petrol İşletmeleri’nin açılışında konuşan Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, böyle bir işletmeyi Ceyhan’a kazandıran DEMOS yönetimine teşekkür ederek “ Sayın Federasyon Başkanımız Yıldırım Demirören’den ilçe sporuna katkı sağlamak ve BAL liginde oynayan Ceyhanspor ve Doğanspor futbol takımlarımızın istifade etmesi için 2 futbol antrenman sahası yapılması konusunda destek bekliyoruz. “ dedi. ve  yapılacak spor sahalarının yerleri konusunda ise belediye olarak her an hazır olduklarının altını çizdi.

DEMİRÖREN CEYHAN’A İKİ ANTRENMAN SAHASI İÇİN GEREKEN YAPILACAK DEDİ.

TFF Başkanı Yıldırım Demirören Milangaz’ın 662. Yerli Bayisinin hizmete girmesinden mutlu olduklarını ve istasyonun Demirören Grubu olarak Savrun ailesine hayırlı uğurlu olsun dedi.

Başkan Alemdar Öztürk’ün bu talebine olumlu yanıt veren Türkiye Futbol Federasyon Başkanı Demirören, en kısa sürede Ceyhan’da BAL liğinde  oynayan Ceyhanspor ile doğanspor’a  İki adet Antrenman sahası kazandırmak için gerekeni yapacaklarını söyledi.


 Yapılan konuşmaların ardından 2 benzin pompası arasına bağlanan kudale protokol üyeleri tarafından kesilerek açılış gerçekleştirildi.