YORUM HABER
Yıllardır yaşanan başarısızlıktan ders almayan Adana Demispor'un eski Başkan veya yöneticileri, her başarısızlıkta faturayı teknik heyetlere keserek kendilerini kurtarmıştı. Yaşanan bu döngü yine gerçekleşti. Tüm futbolcuları gönderip sezon başı sıfırdan bir takım oluşturuldu. Teknik heyet istese dahi yapılmayacak bu hata sonucu Adana Demirspor takımı istenileni veremedi. Kiralık futbolcu alarak aslında başarısızlığa çanak tutan Yönetim, sahada kendini riske atmayıp oynamayan oyuncuları görmek yerine hocayı gönderip kolaycılığı hayata geçirdi. 
Şimdi soruyoruz. 
Yanlış transfer yapan Başkan veya yöneticiler istifa edecek mi?
"Aman medyada biz eleştirmesinler de" diyerek mi Adana Demirspor'u yöneteceksiniz, yoksa profesyonelce mi yöneteceksiniz?
Adana Demirspor'u kuralların ve kurulların çalıştığı şekildre mi yöneteceksiniz, yoksa kulaktan dolma bilgilerle ve birilerini mutlu edecek şekilde mi yöneteceksiniz?


Murat Berhun

NOT: Giray Bulak ile yolların ayrılmasına ilişkin basın toplantısı haberi, Adana Demirspor kulübünün resmi basın danışmanlığı birimi olmasına karşın  her nedense!!! basına servis edilmemiştir. Açıklama kısa şekilde yer aldığı Kulübün resmi sitesinden alınmıştır.

Teknik Direktör Giray Bulak'ın Adana Demirspor ile yollsarın ayrılmasına ilişkin açıklama ise şöyle;

"Teknik Direktörümüz Giray Bulak ve teknik ekibi ile kulübümüzün yolları ayrılmıştır.
Adana Demirspor Teknik Direktörü Giray Bulak,  Kulüp Başkanı Mehmet Gökoğlu ile birlikte düzenlediği basın toplantısında görevinden ayrıldığını açıkladı. Bulak, futbolun sonuç odaklı olduğunu bazen istediklerinin olmadığını, sonucunda da ayrılıkların yaşandığını söyledi. Fiziki olarak ayrılmasına karşın Adana Demirspor camiasından hiçbir zaman ayrılmayacağını belirten Bulak, başkana, taraftara ve camiaya teşekkür etti. 
Gökoğlu da Bulak'a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Bulak ve ekibine bir aylık alacaklarını ödeyerek yollarını ayırdıklarını anlatan Gökoğlu, takımı Ümraniyespor maçına Sportif Direktör Gürcan Aday'ın hazırlayacağını bildirdi.
Adana Demirspor Kulübü olarak teknik direktörümüz Giray Bulak ve ekibine teşekkür eder,bundan sonraki hayatlarında başarı ve mutluluklar dileriz."