PTT Evleri, Sarıçam ve Levent Mahalleri’nde yapımı devam eden halı sahalarda incelemelerde bulunan Yüreğir belediye Başkanı Mahmut Çelikcan gençlerin bu şık mekânlarda rahatça spor yapabileceğini belirtti. PTT Evleri ve Sarıçam Mahallesinde başkanın etrafını saran gençler halı sahanın bir an önce hizmete açılmasını istediler.

 

Çocukların mutlaka bir spor dalıyla uğraşması gerektiğini belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ‘ Spor her birey için kent yaşamının ayrılmaz bir parçası haline geldi. Yaşam kalitemiz spora olan ilgimizle doğru orantılı. Gençler enerjilerini hem sağlığa hem sportif amaçlı kanallara yönlendirebilirler. Gençlerimizi çok önemsiyoruz. Bedenlerinin gelişimini ve zamanlarının verimli değerlendirmelerini istiyoruz. Onlar bizin geleceğimiz, umudumuz. Bu tesislerle bir taşla birkaç kuş vuruyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı hayata hazırlamak onların ihtiyaçlarına göre hareket etmek bizim en asli görevimizdir. Yeni açtığımız Kültür Evlerimiz de meslek öğrenmek isteyen ve salon sporlarından gençlerimiz faydalanırken değişik spor dallarında faaliyet göstermelerini sağlayacak zeminler de oluşturuyoruz. Bunun için Spor Bakanlığımız ve Spor Toto Teşkilatımızla işbirliği yaparak 4 ayrı halı sahamızı Yüreğirli vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz.

 

PTT Evleri Mahallemize 2 adet halı saha, basket ve voleybol sahası ve parkıyla düzgün bir tesis yapıyoruz. Sarıçam ve Levent Mahallemiz de mezbelelik alanları düzenleyerek oralara da halı saha yapıyoruz. Amacımız gençlerimizin sporla uğraşarak kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını sağlamaktır. Kısa zaman sonra hizmete açacağımız sahalarımız Yüreğirli vatandaşlarımıza ama özellikle gençlerimize hayırlı olsun’ dedi.