Milli Takım Baş Antrenörü Aykut Çelik'ten kamp hakkında bilgi alan Yılmazel, sporcu ve antrenörlere başarılar dileyerek, Adana konukseverliliğini gösterdi.

Milli Takım Baş Antrenörü Aykut Çelik, ziyaretten dolayı mutlu olduğunu ifade ederek şunları kaydetti:

" Adana’da kamp için her şey mükemmel. Hava  şartları çok iyi ve çağdaş bir tesise sahip. Kondisyon salonundan yüzme havuzuna kadar bütün olanakların bir arada olması bizleri mutlu etti.  Bu mevsimde Adana'da kamp yapmak bizleri olumlu yönde oldukça etkileyecek. Ayrıca kışın burada kamp yapmak oldukça elverişli olacaktır. Federasyon yetkililerine Adana için olumlu rapor vereceğim. Bizlere tesis ve malzeme konusunda destek veren Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne teşekkür ederim"

Kampta 28 sporcunun bulunduğunu ifade eden Çelik, " İlk hedefimiz Kasım ayında yapılacak olan Test yarışlarıdır. Daha sonra kademeli olarak yıldız ve gençler de yakaladığımız başarıları daha yukarıya taşımak için çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız" diye  konuştu.

Çelik, kampı yardımcı antrenörler Çiğil Güngüler, Volkan Burak Tuncil, Merve Aydoğan, Uğur Kartal, Umut Özbek, Murat İşçi, Ömür Sönmez ve Metin Vatansever, Kondisyoner Seçkin Soydan ile Biyomekanik  Stefano Nurra ile birlikte ekip olarak yapacaklarını sözlerine ekledi.