30 Ağustos Zafer Bayramı onuruna düzenlenen turnuvada konuşan İl Tenis Temsilcisi Ferudun Açan, 4 gün süren tenis turnuvasının, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın adına yakışır şekilde yapıldığını belirterek, turnuvaya katılan sporculara ve desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ettiğini belirtti.


Ödül törenine katılan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 30 Ağustos 1922'de, Türk milletinin bir destan yazdığını belirterek, "Bizler de o günün onuruna düzenlenen bu tenis turnuvasında, sizler gibi, Atatürkçü gençlerle birarada olmaktan mutluyuz. Sporun her türlü çok önemli ama biz Çukurova Belediyesi olarak, tenis sporunu sevdirmek için daha bir özen gösterdik. Görüyorum ki, bu konuda haklıymışız ki; hocalarımız da sizin gibi birbirinden değerli tenisçiler yetiştirmiş. Turnuvaya gösterdiğiniz katılım ve başarıdan dolayı hepinizi ayrı ayrı kutluyorum" dedi.


Tenis ve Dağcılık Spor Kulübü Başkanı Ali Refah Keskin ise "Sporun her dalı çok önemli ama tenis sporu bunların için de en önemlisi. Sizin gibi vatanını seven, değerlerine sahip çıkan, kötü alışkanlıklardan uzak gençleri yetişiyor. Bugün aldığınız ödül, çıktığınız turnuva diğerlerinden daha anlamlı. 30 Ağustos Zafer Bayramı Tenis Turnuvası'nda gösterdiğiniz üstün gayret nedeniyle sizleri kutluyorum. Bu arada bizden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen ve her zaman yanımızda olan Çukurova Belediye Başkanı Sayın Soner Çetin'e huzurlarınız da teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Konuşmaların ardından, 70 sporcuya katılım belgeleri verilirken, genç yıldızlar ve küçükler kategorisinde dereceye giren sporculara da madalyaları takıldı.