Adana Demirspor Kulüp Başkanı Mustafa Tuncel’in makamında ziyaret ettiği Sarıçam ilçe Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci 30 bin türk lirası değerinde kombine bilet satın alarak maddi destek sağladı.

Şehirlerin ekonomik, kültürel ve sosyal alanlardaki başarısının spordaki başarısıyla doğru orantılı olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, “Ancak Adana ayarındaki diğer şehirlerimizin Süper Lig’de top koşturan temsilcileri varken bizim bir değil üstelik iki ayrı kulüple o klasmanda temsil edilmemiz şarttır. Zaten sporda böyle bir başarıdan söz edemiyorsak diğer alanlar detaydan ibarettir, teferruattan ibarettir. Ben Sarıçam belediye Başkanı olarak da bir Adanalı olara da inşallah bu sene Adana Demirspor’un şampiyonluğa ulaşacağına inanıyorum” diye konuştu.

Adana Demirspor Başkanı Mustafa Tuncel’i makamında kabul eden Zenbilci, “Adana Demirspor şehrimizin sembolleşmiş güzide futbol takımlarından birisidir. Bu anlamda Demirspor’a zor zamanlarında destek çıkan Mustafa Tuncel başkanımıza bu kez de elini taşın altına koyduğu için canı gönülden teşekkür ediyorum.” dedi. Ziyarette taraftarı simgeleyen ve üzerinde Ahmet Zenbilci yazan 12 numaralı formayı Belediye Başkanı Zinbilci’ye hediye eden Kulüp Başkanı Tuncel, “Başkanımız bizi yıllardan bu yana yalnız bırakmamıştır. İhtiyaç duyduğumuz her zaman yanımızda olmuştur. Bu vesileyle bir kez daha teşekkürlerimi ifade ediyorum.” dedi.