Ücretsiz ve güvenli internet hizmeti ilk olarak Atatürk, Abidin Dino, Güney Yıldızı ve Merkez Park’ta veriliyor.

Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı’nın başlattığı uygulama ile bu parklarda zaman geçiren Adanalılar kimlik doğrulama sunucusu üzerinden ücretsiz internete bağlanabiliyor.

Dizüstü bilgisayar, tablet bilgisayar ya da akıllı telefona sahip Adanalılar Atatürk, Abidin Dino, Güney Yıldızı ya da Merkez Park’ta güvenli olarak ücretsiz internet hizmetinden yararlanıyor olmanın memnuniyetini dile getirirken, Büyükşehir Belediyesi’ne de teşekkür ettiler.

“UYGULAMA YAYGINLAŞTIRILACAK”

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, ilk etapta 4 parkta verilen ücretsiz internet hizmetinin önümüzdeki dönemde yaygılmaştırılmasının amaçlandığını söyledi.

Çağımızda bilginin ve bilgiye ulaşmanın önemine değinen Zihni Aldırmaz, “İnternet sonsuz bir bilgi kaynağı. Biz de hemşerilerimizin her ortamda bilgiye ulaşmalarını sağlamak amacıyla önemli parklarımızda ücretsiz internet hizmeti sunmaya başladık. Vatandaşlarımız bu parklarda tamamen güvenli şekilde internete girebilirler. Şimdilik 4 parkta bu uygulama var. Ama ileride daha da yaygılaştıracağız. Çünkü internet günümüzde artık vazgeçilmezler arasında. Her vatandaşımızın rahatlıkla internete girebildiği bir ortam oluşturacağız” şeklinde konuştu.