Yüreğirli vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırmak için çalıştıklarını belirten Başkan Çelikcan Akdeniz Mahallesinde çok amaçlı mahalle evinin açılışını meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlarla birlikte gerçekleştirdi. Binanın hayırlı olmasını temenni eden Başkan Çelikcan ''Bizler yapıyoruz, bunu koruyarak daha verimli bir şekilde kullanmak sizlere düşüyor.'' dedi.

Akdeniz Mahallesi Çok Amaçlı Mahalle Evinde vatandaşların her türlü etkinliklerini gerçekleştirebileceğini belirten Başkan Çelikcan ''Bu hizmet binası gibi 23 tane yaparak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Burada vatandaşlarımız, mevlitlerini, taziyelerini yapabileceklerdir. Kadınlar kendi aralarında toplanıp her türlü etkinliklerini yapabileceklerdir. Yapılan hizmetler vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak içindir.'' dedi.

Yüreğir'in gelişmesi için büyük çaba harcadıklarını belirten Başkan Çelikcan ''Göreve geldiğimiz günden bu yana hem borç ödeyip hem yatırım yaptık. Yüreğir ve Adana ilklerle tanıştı. Sosyal ve kültürel projeleri hayata geçirerek belediyemizin ve devletimizin vatandaşların yanında olduğunu gösterdik.

YÜREĞİR KALICI HİZMETLERE KAVUŞTU

Günlük politikalardan uzak durup Yüreğirli vatandaşların uzun yıllar faydalanabileceği hizmetleri gerçekleştirdik. 11 kültür evi, 1 kültür merkezi, 644 adet sosyal konut, ilk yerinde kentsel dönüşüm,23 taziye evi ve çok amaçlı mahalle evleri, 20 civarında spor kompleksi, 2 adet kapalı yüzme havuzu ve kapalı spor salonu, 2 adet kına evi, 11 adet muhtarlık binaları, 4 adet kapalı semt pazarı, 15 Temmuz Bilim Tarih ve Kültür Kompleksi, 55 dönümlük 15 Temmuz Şehitler Parkı tamamlandı 130 dönümlük kıyıpark çok amaçlı olarak Yüreğir halkına hizmet verecektir. Bunun yanı sıra bütün araçlarımızı yenileyerek bütün işlerimizi kendi araç ve gereçlerimizle yapıyoruz. 1000 km yol yaparak Yüreğir tarihinin 3 katı yol çalışmasını gerçekleştirdik. Yaptığımız hizmetleri bütün bölgelerimize eşit bir şekilde yaymaya gayret ediyoruz. Bugün bizleri burada coşkuyla karşıladınız. Bunun için de sizlere çok teşekkür ediyorum. '' şeklinde konuştu.

Akdeniz Mahalle Muhtarı Kamil Sakar yapılan çok amaçlı mahalle evi için Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan başta olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür etti. Mahalle evininin bölgede büyük bir eksikliği giderdiğini belirten Kamil Sakar her türlü sosyal etkinlik yapabilecekleri bir alana kavuştukları için mutlu olduklarını belirtti