Başkan Zeydan Karalar, seçmen iradesinin sandığa ve sonuçlara yansıması konusunda özverili çalışmalarından dolayı tüm avukatlara  teşekkürlerini sundu.  Adana Baro Başkanı Veli Küçük, Başkan Yardımcısı Sabahattin Gümüş, Sayman İlknur Önal, Yönetim Kurulu Üyeleri Sinem Tanrısınatapan Keskin, Timur Ortatepe, Nevzat Elçi, Mert Kuşdemir, Furkan Kılıç, Disiplin Kurulu Başkanı Mehmet Müftüoğlu, Avukat Hakları Merkezi Başkanı Mustafa Onur Kutlay ile Baro Müdürü Çiğdem Buyruk, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.


Adana Baro Başkanı Veli Küçük, 31 Mart’taki seçimde yüzde 53.63 oranında başarı elde eden Başkan Zeydan Karalar’ı kutlayıp, 5 yıllık hizmet döneminde başarılar diledi. Veli Küçük, “Büyükşehir Belediye Başkanımıza başarılar diliyorum. Kendisi çalışkan ve kentimizin meselelerine vakıf birisidir. Seyhan’da yaptıklarının, yapacaklarının teminatı olacağından kuşku duymuyoruz. Yeni görevinin hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.
Başkan Zeydan Karalar ise Adana Baro Başkanı Veli Küçük ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunu dile getirdi. Başkan Zeydan Karalar, Adana Büyükşehir ile birlikte Seyhan ve Çukurova’da da seçimi kazanmalarının çok önemli olduğunu vurgulayıp, “Yaptığımız hizmetlerin takdirle karşılanması bizleri mutlu ediyor” dedi. 
Seçmen iradesinin sandığa ve sonuçlara yansıması konusunda avukatların özveriyle çalıştığını vurgulayan Başkan Zeydan Karalar, Baro Başkanı Veli Küçük’ün şahsında tüm avukatlara teşekkür etti.