Sorunları, Seyhanlıyla birlikte çözmek için sürekli yurttaşla birlikte olan Başkan Akay, Kurban Bayramı nedeniyle bu kez bayramlaşmak için alanlardaydı. Başkan Akay, Belediye Temizlik ve Park Bahçeler Müdürlüğü şantiyeleri ile Adana Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ve Seyhan Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.

İŞÇİLERİ ZİYARET ETTİ HEDİYELERİNİ VERDİ

Başkan Akif Kemal Akay, ilk olarak Seyhan Belediyesi Temizlik ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü şantiyelerine geçti. Burada işçilerin Bayramını kutlayan Başkan Akay işçilere Seyhan’a verdikleri emeklerinden dolayı teşekkür etti.Başkan Akay, daha sonra işçilere, hazırlanan hediyeleri verdi.

AKAY HUZUREVLERİNDE HEM MORAL HEM HEDİYE VERDİ

Yol üstünde yurttaşlarla da buluşan onların bayramını kutlayan Başkan Akay daha sonra Adana Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile Seyhan Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezine geçti. CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut’un da hazır bulunduğu ziyarette, Huzurevi sakinleri Başkan Akay’ın bayram ziyareti nedeniyle oldukça mutluydu. Başkan Akay ve Milletvekili Bulut’la sıcak sohbetler eden Huzurevi sakinlerine çeşitli hediyeler verildi. Huzurevi sakinleri kendilerini unutmayarak ziyaret eden ve  bayram hediyesi veren Başkan Akay’a teşekkür etti.

“TOPLUMSAL BİRLİĞİMİZİ SAĞLAMALIYIZ”

Yaptığı ziyaretlerde halkın bayramını kutlayan Başkan Akay “Bayramlar birlikte olunca amacına ulaşmış oluyor. Burada halkla iç içe olmaktan büyük mutluluk duyuyorum” dedi.Akay şöyle konuştu;

“Bayramların, toplumdaki ayrışmayı sonlandırma, çağdaş, demokratik, laik, refah ve daha yaşanabilir bir ülke hedefimize ulaşma konusunda toplumsal birliğimizi sağlamaya vesile olması en büyük temennimizdir. Biz yakın yerlere ziyaret, uzak yerlere selam gönderiyoruz. Yaptığımız ziyaretlerde sevgi, saygı, barış kardeşlik vurgusu yapıyoruz. Çünkü kentimizde ve ülkemizde sorunları aşmak için bir olmamız gerekiyor. Sizler burada birsiniz, büyük bir ailesiniz. Temennimiz, sizlerin burada sağlık, sıhhat ve huzur içerisinde nice bayramlara ulaşmanızdır”