Bürokratları ve sosyal medya ekibiyle her hafta 2 saat klavye başına geçen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, her platformda halkla buluşmanın ve sorunları çözmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti. Müdürlerin de hazır bulunduğu toplantıda, halkın sorunlarını anında çözüme kavuşturan Başkan Soner Çetin, büyük takdir topluyor. Başkan Çetin, özellikle park, yol ve temizlikle ilgili sorunların çözümü için oluşturduğu 'Acil Müdahale Ekipleri' ile halkın sorunlarını çözüme kavuşturuyor.



'TÜM İLETİŞİM YÖNTEMLERİNİ KULLANIYORUZ'
Başkan Soner Çetin, "Göreve geldiğimiz gün başlattığımız halk günlerini 4.5 yıldır aralıksız sürdürürken, sabah 06.00 toplantıları ile de, belediyeye gelemeyen halkın ayağına biz gidiyor ve sorunları, talepleri dinliyoruz. Sosyal medya hesaplarımız üzerinden de, bizim ulaşamadığımız veya bize ulaşamayan halkımızın sorunlarını dinliyor ve çözüme kavuşturuyoruz. Tüm iletişim yöntemlerini kullanarak, Çukurova'da yaşayan halkımızın sıfır sorunla yaşaması için ekibimizle gece-gündüz çalışıyoruz" dedi.



'ACİL MÜDAHALE EKİPLERİMİZ 7/24 İŞBAŞINDA'
Yaz aylarında, sokakların temizliği, parkların bakımı ve yolların durumu ile ilgili gelen şikayetleri, 'Sen Sor Başkan Cevaplasın' etkinliğiyle birlikte oluşturduğu 'Acil Müdahale Ekipleri'ni görevlendirerek çözen Başkan Soner Çetin, "Halkımızın sosyal medyada başlattığımız bu buluşmaya gösterdiği ilgi sayesinde, biz de halkımızın sorunlarını çözmek ve onlara daha yaşanılabilir kent sunmak için Fen İşleri, Park Bahçeler ve Temizlik İşleri müdürlüklerimizde acil müdahale ekipleri oluşturduk. Bu ekiplerimiz, biz daha klavye başında soruları cevaplarken, sorunun olduğu bölgeye gidiyor ve sorunun ortadan kalkması için müdahalede bulunuyor. Halkımızın bu uygulamadan duyduğu memnuniyeti görmek bizleri mutlu ediyor. Sosyal medyadan şikayetini gerçekleştiren halkımıza, sorunun giderildiğini anlatan fotoğraflarla cevap veriliyor. Halkımız da bu durumdan duyduğu mutluluğu bizlere iletiyor. Bu da bizlerin çalışmalarını daha da kamçılıyor ve yaptığımız hizmetin gururunu yaşıyoruz" diye konuştu.