Muhtarlarla gerçekleştirilen toplantıda Adana’da kollektif ruhun hakim olduğunu, muhtarların halka en yakın seçilmişler olduğunu aktaran Başkan Sözlü, “Vatandaşlarımızın sorunları, belediyeden beklentileri noktasında çözüm ortağımız muhtarlarımızdır” dedi

“MUHTARLAR ÇÖZÜM ORTAĞIMIZ”

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, merkez Yüreğir ilçesi muhtarları ile bir araya geldi. Muhtarların vatandaşların sorunları, belediyeden beklentileri noktasında çözüm ortağı olduğunu ifade eden Başkan Hüseyin Sözlü, “Yüreğir’in Adana’nın Suriye’si olduğu algıdan kurtulması için ilçeyi kıymetlendirecek projeleri hayata geçiriyoruz” dedi.

“YÜREĞİR’İ KIYMETLENDİRECEK PROJELERİ HAYATA GEÇİRİYORUZ”

İlçede sürdürdükleri çalışmalar ve uygulamaya koyacakları projeler hakkında muhtarları bilgilendiren Başkan Sözlü, “Doğu-batı yönünde ulaşım veren D400 Karayolu’nda trafik sıkışıklığını hafifletmek amacıyla Girne Köprüsü’nün genişliğini iki katına çıkarıp, 10 şeritli yol olarak hizmet vermesi için çalışma başlattık. Sular mevkiini Yavuzlar Mahallesine bağlayacak bir köprünün temelini atacağız” dedi.

Milliyetçi ve üretken belediyecilik anlayışıyla Yüreğir’in çehresini değiştirmeye başladıklarını aktaran Başkan Sözlü, programın devamında muhtarların mahalleleri ile ilgili talep ve teşekkürlerini dinledi.