İki aracın yan yana geçemediği Karaisalı-Kızıldağ yolunu kendi imkanlarıyla uçak inecek genişliğe ve kaliteye ulaştırarak vatandaşların hizmetine sunan, 50-60 milyon liraya mal olacak bir işi 10 milyon liraya bitiren Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, yayladaki hemşerilerini ziyaret ederek onların sorun, talep ve takdirlerini dinledi. Esnafları ziyaret eden Başkan Sözlü, kahvelerde vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

“İLÇENİN HAYATİ İHTİYAÇLARINI KARŞILADIK”

Vatandaşlarla sohbeti esnasında Çokçapınarlı Hüseyin Sözlü kadar Karaisalı topraklarına hizmet eden bir başka isim olmadığını aktaran Başkan Sözlü, “Göreve geldiğimizde 21. Yüzyıl Adana’sına yakışmayan görüntüler vardı. Bu coğrafyada bundan dört yıl öncesinde hala eşek sırtında köyüne su taşıyan insanlarımız vardı. Cenab-ı Allah’a şükürler olsun ki Karaisalı’nın hayati ihtiyaçlarından olan yol, su ve alt yapı çalışmalarını tamamladık. İçme suyu şebekelerini yeniledik, Atık Su Arıtma tesisi ile halkımıza hizmet sunduk” dedi.

“KARAİSALI TURİSTLERİN GÖZDESİ OLDU”

Karaisalı’nın turizme açık bir yer olduğunu ifade eden Başkan Sözlü, ilçede turizmin gelişmesi için Adana Büyükşehir Belediyesi olarak gerçekleştirdikleri çalışmaları şu şekilde anlattı: “Karaisalı varda yolunda hızlı ve konforlu ulaşımı sağladık. İlçenin gözde turistik yerlerinden olan Varda da uygulamaya koyduğumuz varda var projesi kapsamında sosyal tesisler, araç ve yürüyüş yolları, asma köprüler yaptık. Her yıl binlerce turist burayı ziyaret ediyor”

Başkan Sözlü’nün gittiği her ziyarette vatandaşların takdir ve teşekkürü ile karşılanması ise dikkat çeken ayrıntılardandı.