Beraberinde Başkan Yardımcıları Halit Boz, Hasan Aydınlı ve bazı birim müdürleri ile Kozan, Çatalan Yolu ve Yıldırım Beyazıt mahallesinde bulunan esnafları gezerek işyerlerini ziyaret eden Bilal Uludağ, “İlçe halkımızın daha rahat bir ortamda alışverişlerini yapabilmeleri için her zaman çalışmalarımız sürüyor.  Kozan yolunda bulunan esnaflarımızı gezerek onların dertlerini ve isteklerini dinledik. Belediye olarak yapabileceklerimizi konuştuk. Bizlere sıkıntılarını dile getirdiler. Sarıçam esnafımız ilçemizin bel kemiği ve can damarıdır. Sizlerin bizlerden istekleri önemli önceliklerimiz arasındadır.  Yaptığımız bütün hizmetleri Sarıçam halkımızın refahı için yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz.” diye konuştu.

Esnaf gezisi sırasında ilçe halkı ile de görüşen ve ilgi ile karşılaşan Bilal Uludağ, ilçede yapılan ve yapılması gerekenler konular hakkında vatandaşla bilgi alışverişinde bulundu. Uludağ, “Hizmette ayırım yapmadan çalışıyoruz. Göreve başladığımız andan itibaren her zaman halkımızla beraber olduk. Yaz boyunca asfalt, kaldırım ve bordür yapım çalışmalarımız sürdü ve halen devam ediyor. İlçemizi güzelleştirmek, geliştirmek adına gece-gündüz demeden ekip arkadaşlarımızla birlikte yoğun bir şekilde çalışıyoruz.” dedi.

Esnaf ziyareti sırasında Başkan Bilal Uludağ ile karşılaşan vatandaşlar ise onunla sohbet ederek, yaptığı başarılı çalışmalar nedeniyle de kutladılar. Vatandaşlar, “Bizler sizlerden ve yaptığınız hizmetlerden memnunuz. Başarılı çalışmalarınızın devamını diliyoruz.” diye görüşlerini belirttiler.

Bu arada gezi sırasında karşılaştığı çocuklarla da ilgilenen ve onlara oyuncak veren Başkan Uludağ, hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.