Adanahabermerkezi.com

Bu komisyon sadece CHPli Belediyelerde değil, siyasi parti gözetmeksizin tüm belediyelerdeki işçilerin kadroya geçişini takip ediyor. Bu konuda çalışmalar sürerken, özellikle MHP’li Hüseyin Sözlü’nün Başkanı olduğu Adana Büyükşehir Belediyesi’nde ciddi aksaklıkların önüne geçilmesi için Başkan Barut ve Komisyon büyük çaba harcıyor.

CHPLİLER, MHP’Lİ BELEDİYEDEKİ İŞÇİLERİNDE HAKKINI KORUMAK İÇİN SEFERBER OLDU

Komisyon, bu çerçevede büyük sıkıntı yaşayan Adana Büyükşehir Belediyesi’ndeki taşeron işçilerin kadroya alınmasında yaşanan sıkıtıları aşmak için büyük çaba harcıyor. Üst üste toplantılar yapan Komisyon üyeleri ile Belediye yetkilileri arasında sorunun aşılması konusunda ilerleme kaydedildiği belirtiliyor.

MHP İL’DE “EMEK” SÖYLEMLŞİ BASIN BÜLTENİ

Kadroya geçişte yaşanan sıkıntılarla ilgili Belediye taşeron işçileri MHP İl Başkanı Bünyamin Avcı’yı da ziyaret ederek yardım istemişlerdi. MHP ise belki de ilk kez “Emek” öncelikli söylem kullanarak bülten yayınladı.

(İLGİLİ HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLATINIZ)

Bu konuda büyük emek ve zaman harcayan CHP ise kurduğu komisyon aracılığıyla sorunu aşma noktasına gertirdi. Adana Büyükşehir Belediyesinin 1-2 gün içinde konuyla ilgili sonucu içeren bülten yayınlaması bekleniyor.