Ceyhan’ın her köşesinde aralıksız olarak çalışmalarını sürdüren Ceyhan Belediye ekipleri, Büyükşehir Belediyesi ile uyum içerisinde planlı ve projelerle şehrin çehresini değiştirmeye devam ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Aydar, “Belediye başkanının görevi koltukta oturmak değildir. Biz sürekli sahadayız, hizmet üretmek için gece gündüz demeden çalışacağız.” dedi.

“ÖLÜM SAÇAN KAVŞAKLARI KAPATTIK”

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve ekibi ile uyum içerisinde çalıştıklarını belirten Başkan Kadir Aydar, “ Ceyhan’daki bu ölümlü kazaların yaşandığı ve de trafiğin tehlikesini önlemek amacıyla neler yapabiliriz diye Zeydan Karalar Başkanım ile birlikte istişare yaparak, harita üzerinde çalışma yaptık. Bugün de burada uygulamaya geçiyoruz. Öncelikle geçtiğimiz hafta Atakan kardeşimizin kaza yaparak hayatını kaybettiği bulvar üzerindeki kavşak başta olmak üzere, trafiği tehlikeye düşüren Çınar hastanesi kavşağını da kapattık. Çok yakın yerlerde dönüş olması münasebeti ile tehlike arz eden bu gereksiz dönel kavşakları kaldırdık.” ifadesini kullandı.

CEYHAN BÖYLE BİR BELEDİYE BAŞKANI GÖRMEDİ

Akşam ve gece saatlerinde belediye ekiplerinin yol yapımı çalışmalarına katılan, ekibi ile sürekli sahada inceleme yapan Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, vatandaşların şaşkın bakışları içerisinde çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Aydar’a teşekkür eden Ceyhanlılar, “Allah sizden razı olsun, verdiğimiz oydan hiç pişman değiliz, sizi ilgiyle takip ediyoruz. Çocuklarımız sürekli sizi soruyor ve resim çekilmek istiyor. Biz bu kadar çalışkan ve gece gündüz demeden halkın içinde çalışan başkan görmedik. Ceyhan’ı inşallah hak ettiği yere getireceksiniz, başarılarınızın devamını diliyorum.” dediler.