Şantiye ekiplerinin çalışmalarını yerinde inceleyen Kaymakam Şafak Gürçam, belediye hizmetleri hakkında da detaylı bilgi aldı.

Kaymakam Gürçam, Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Yeşiloğlu’nun ev sahipliğinde, şantiye şefliğindeki atölyeleri yakından inceledi. Başkan Yardımcısı Yeşiloğlu marangozhane ve demir atölyesindeki çalışmaları anlattı. Kozan Belediyesi’nin en büyük altyapı projelerinden olan yağmur suyu drenaj hattında kullanılan büzlerin üretimini de inceleyen Şafak Gürçam, ekiplere çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Kaymakam Gürçam’ın ziyareti hakkında kısa bir açıklama yapan Başkan Yardımcısı Cengiz Yeşiloğlu; “Sayın Kaymakamımıza ziyaretinden ve çalışmalarımıza gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz. Kozan Belediyesi olarak kısıtlı bütçemize rağmen hizmetlerimizde kullandığımız büzleri, elektrik direklerini ve yağmur suyu ızgaralarını kendimiz üretiyoruz. Ayrıca İmar Limited Şirketimiz tarafından üretimi ve satışı yapılan bims bloklarının da kalıpları şantiyemizde hazırlanıyor. Amacımız maliyeti düşürerek vatandaşımıza ucuz ve kaliteli hizmet götürmek.” dedi.