Belediye ekipleri tarafından ekmek fabrikasında bulunan tüm makinelerin bakım onarım ve temizlik çalışmalarının yanı sıra, ocakların baca temizliği de yapıldı.Fırının giriş bölümüne ise demir korkuluk yapılarak dışarıdan pişen ve soğuması için bekletilen hazır ekmeklere çıplak elle müdahalenin engellendiği öğrenildi. Belediye ekmek fırınında bulunan eski ve kirli kasalar yenileri ile değiştirilirken, kirli kasa yıkama havuzunun da yapıldığı kaydedildi. Öte yandan tadilat çalışmaları kapsamında belediye ekmek fabrikası yeniden komple boyanırken fırının elektrik tesisatında da yenileme çalışmalarının yapıldığı öğrenildi. Haşerelerin fırına girişini önlemek amacı ile fırının giriş ve çıkışlarındaki tüm kapı ve pencereler yenilenerek sineklik ilave edileceği öğrenildi.



Kozan Belediyesi Ekmek Fabrikasında yapılan tadilat çalışmalarını gören vatandaşlar ise Başkan Mimar Kazım Özgan ve personellerine yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Vatandaşların günlük sofrasına giren ekmeğin daha hijyenik bir ortamda hazırlanması için ellerinden gelen çaba ve gayreti gösterdiklerini belirten Kozan Belediye Başkanı Mimar Kazım Özgan; “Kozan Belediyesi olarak vatandaşlarımızın sofrasına günlük sunduğumuz ekmeklerin daha hijyenik bir ortamda üretilmesi ve vatandaşlarımızın sofrasına ulaşması için belediyemiz ekmek fabrikasında temizlik, bakım onarım çalışmaları gerçekleştirdik. Hemşerilerimizin sağlığı bizim için her şeyden önce gelir. Yapmış olduğumuz tüm çalışmalar daha mutlu bir Kozan halkı için, daha güzel bir Kozan içindir. Kozan Belediyesi olarak hizmetlerimize devam ediyoruz.” dedi.