Sarıçam Belediyesi'nce önemli hizmetlerin yapıldığını ve mahallenin çehresinin değiştiğini belirten Muhtar Hüseyin Aydoğdu, bunların sosyal anlamda mahalle sakinlerine değer kattığını ifade etti.

Muhtarlık binasında toplaman mahalle sakinleri adına konuşan muhtar Aydoğdu,"Belediye Başkanımız Sayın Bilal Uludağ’ın vermiş olduğu talimatlar doğrultusunda Belediye ekipleri tarafından mahallemizin bozuk olan yolları ve kaldırımları yapıldı. Başkanımıza mahallemizde yaşadığımız sıkıntıları daha önce anlatmıştık. Kendilerine şahsım ve mahalle sakinlerim adına teşekkür ediyorum. Allah Belediye Başkanımız Bilal Uludağ’dan razı olsun."dedi.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, vatandaşlarla yaptığı sohbette, Belediyecilik alanlarını her geçen gün genişlettiklerini, her yaşta Sarıçamlıya ulaşmak ve hizmet etme çabası içinde olduklarını söyledi. Uludağ,”Amacımız, rutin görevlerimizin dışında ilçe merkezi ve kırsal mahalle demeden çalışmalarımızı planlanan doğrultuda sürdürüyoruz. Zaman içerisinde imkânlar elverdiğince her mahallemize hizmetlerimizi götürmeye devam edeceğiz. Eğeciuşağı mahalle muhtarımıza ve mahalle sakinlerine bu nazik davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum. Hep birlikte her şey daha güzel bir Sarıçam için” diye konuştu.