Kozan Belediyesi Yol Şantiye Şefliği’ne bağlı ekipler havaların normal seyrinde devam etmesinden yararlanarak hiç boş durmadan Ağlıboğaz, Türkeli ve Bağlar Mahallelerindeki ara sokaklarda sıcak asfalt çalışmalarını yoğunlaştırdılar.

Asfalt çalışmalarının yerinde inceleyen ve mahalle sakinleri ile bir araya gelen Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk'e mahalle muhtarları Cengiz Büyüköztürk, Hüseyin Bozkurt, Kadir Bursal ile Kozan Ülkü Ocakları Başkanı Harun Yılmaz'da  eşlik etti. 

Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, Türkeli, Ağlıboğaz ve Bağlar mahallelerimizde asfaltsız yol bırakmayacağız dedi.  Öztürk, “bu üç mahallemizin yol sorunlarını ekiplerimiz ile sırasıyla çözüyoruz. Şu ana kadar Ağlıboğaz mahallemizde 22 sokak Türkeli Mahallemizde 14 sokak tamamlandı. Buradaki çalışmalar asfaltsız ve bozuk yol kalmayana kadar aralıksız devam edecek. Büyükşehir yasasından dolayı sıkıntılar yaşadık vatandaşlarımız bizi eleştirmekte gayet haklı. İnşallah o yasada değişirde hizmetlerimiz kat kat artar. Çünkü biz hizmete talip olduk. Tüm ekibimizle gece gündüz demeden imkanlarımız doğrultusunda var gücümüzle vatandaşlarımızın memnuniyeti için çalışıyoruz. Bu üç mahallemizin ortak kullandığı eski adı ile Palmiye caddesi yeni adıyla Şehit Ziya Özkozanoğlu caddesini sil baştan yapacağız. Bu mahallerimize yeni park projelerimiz de var. İnşallah onları da kısa süre de hayata geçireceğiz. Vatandaşlarımız bize güvensin, desteklerini esirgemesin yeter dedi.

Geçtiğimiz günlerde gündeme gelen kredi konusuna da değinen Başkan Öztürk, "Bir takım kişiler hizmetimizi engellemeye çalıştılar. Hizmetin önünde kimse duramaz. Biz o kredi ile makam aracı felan almayacağız. Greyder, Kamyon, Dozer alacağız. Kırsal mahallerimiz ile yani köylerimiz ile 105 tane mahallemiz var. Tüm mahallerimize hizmet götürmek için yollarını asfalt yapmak için bu krediyi çekiyoruz. Kozan için Kozan'lı için kullanacağız bundan kimsenin şüphesi olmasın dedi".

Asfalt çalışmalarını yakından takip eden mahalle muhtarları Cengiz Büyüköztürk, Hüseyin Bozkurt ile Kadir Bursal mahallerinde ki çalışmalardan ötürü Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk'e ve ekiplerine teşekkür etti.