Belediye Başkanı Bilal Uludağ, “ Düzenlemiş olduğumuz Sünnet şölenlerimize ilgi oldukça fazla oluyor. Bundan dolayı da mutluyuz. Önceki senelerde  toplam 875 çocuğumuz sünnet ettirmiştik. Bu yıl da 560 çocuğumuzu sünnet ettireceğiz. Çocuklarımız Allah’ın bizlere verdiği nimetler, emanetler ve bizim geleceğimizdir. Yaptığımız bütün hizmetler çocuklarımızın geleceği içindir. Onlar için yapılanlar her şeye değer.” dedi.

Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Sünnet şölenlerinin geçen yıl olduğu gibi Belediye Binası bahçesinde yapılacağını, erkekliğe ilk adımı atacak olan çocukların sünnet öncesi yapılacak etkinliklerle doyasıya eğleneceğini söyledi. Başkan Bilal Uludağ,    “Sünnet Şöleni belediyemizin sosyal sorumluluk projeleri arasında yer almaktadır. Her yıl düzenli olarak bu projemizi gerçekleştirecek ve Sarıçamlı çocuklarımızı sünnet ettireceğiz. Bu yıl da geleceğimizin teminatı çocuklarımız ve aileleri için eğlenceli gösterilerimiz olacak. Palyaçolar gösterilerini yaparken, çocuklarımıza ikramlarda bulunacağız. Yerel sanatçılarımızın da yer alacağı konserler ise şölene ayrı bir renk katacak. Kısacası normal sünnet törenlerinde çocuklarımız ne yaşıyorlarsa daha fazlasını bizim şölenimizde de bulacaklar.” diye konuştu.

Uludağ, 3’ncü sünnet şölenine müracaatların 20 Temmuz’da sona erdiğini, toplam sayınının ise 560 kişi olduğunu dile getirdi. Uludağ, şölen kapsamında sünnet olmak için kayıt yaptıran çocuklara pelerin, pantolon, ayakkabı, şapka, asa olmak üzere bütün kıyafetleri ile hastane masraflarının Sarıçam Belediyesi tarafından karşılanacağını ifade etti.