Seyhan Belediye Başkanı ve CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar, Yeşilyurt Mahallesi’nde yapımı tamamlanan çok amaçlı tesisin açılışında, “Yapacağımız hizmetlerle Adana’yı tüm Türkiye kıskanacak” dedi. Yeşilyurt Mahallesi’nde bir yıl gibi kısa bir sürede 4 bin metrekare alan üzerine yapımı tamamlanan çok amaçlı tesis 18 milyon liraya mal oldu. Tesisin açılışı için gerçekleştirilen törene  binlerce yurttaş akın etti.  Törene CHP Genel Başkan Yardımcıları Seyit Torun ile Oğuz Kaan Salıcı, Adana Milletvekilleri Müzeyyen Şevkin, Burhanettin Bulut, İsmail Koncuk, CHP ve İYİ Parti İl ve İlçe Başkanları, CHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Akif Akay, Yumurtalık Belediye Başkan Adayı Erdinç Altıok da katıldı. 

Seyhan Belediye Başkanı ve CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar ve beraberindekilerin tören alanına girmesiyle coşkunun zirveye taşıyan yurttaşlar zılgıtlar çekerek yeni tesisin açılışını kutladı. Vatandaşlar hep bir ağızdan uzun sure, “Martın sonu bahar umudum var, umudun adı Zeydan Karalar” sloganı attı. 

HALKIMA TEPEDEN BAKMADIM

Seyhan Belediye Başkanı ve CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar, yurttaşların kendisine gösterdiği sevgi karşısında duygulandı.

Törene eşi Nuray Karalar ile katılan Başkan Zeydan Karalar, “Görüyorumki sizin bu sevginiz bizi Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na taşıyor. Bir belediye başkanı kendini kentine adamalı ve halkına asla tepeden bakmamalı. Zeydan kardeşiniz de öyle yaptı Seyhan’a büyük hizmetler verdi. Sizin içinizden çıktım ve yine sizinle beraberim. Sizlere tavsiyem, halkına tepeden bakan kimseyi başkan seçmeyin. Sizlerin bu sevgisi karşısında şunu iddia ediyorum, hiç kimseye nasip olmayacak oy oranıyla seçimi kazanacağız” diye konuştu.

TÜRKİYE ADANA’YI KONUŞACAK

Seyhan Belediye Başkanlığında 25 yılda yapılan tüm hizmetleri 5 katını kendilerinin 5 yılda gerçekleştirdiğini vurgulayan Başkan Karalar, “Yaptığımız hizmetlerle Adana’yı marka kent haline getireceğiz. Seyhan’da yaptıklarımız Büyükşehirde neler yapacaklarımızın bir göstergesidir.  Adana’nın çağ atlaması bizim başkanlığımız döneminde olacak. Halktan yana halk için belediyecilik yapacağız ve Adana parmakla gösterilecek bir kent olacak” diye konuştu.

SÖZÜNDE DURAN BAŞKAN

Tesisin bir yıl önceki temel atma törenine de katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ise yaptığı konuşmada, “Burada bir yıl once temel attığımızda Zeydan Başkan’a ne zaman biteceğini sorduğumda bir yılda biter demişti. Görüyorumki hem tahmin ettiğimden büyük bir tesis hem de Zeydan Başkan sözünde durdu. Çok şanslısınız Adana, çünkü sözünde duran bir başkanınız var, kendini sözlere adamış bir başkanınız var” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ise tesis nedeniyle Başkan Zeydan Karalar’ı kutlarken, Türkiye’nin barışa, huzura kardeşliğe ihtiyacı olduğunu kaydetti. Salıcı, “Bu ülke kavgadan ve yoksulluktan yoruldu. Bizler kavgadan ve gerilimden yana asla olmadık. Atılan hiç bir iftiraya inanmayın” dedi.  CHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Akif Kemal Akay’ın da konuşma yaptığı törende büyük bir coşku altına tesisin açılış kurdelası kesildi.