Çetin geçen kış koşulları nedeniyle ulaşıma kapanan Tufanbeyli’deki yolların yeniden açılmasına Seyhan Belediyesi de destek veriyor.

Seyhan Belediye Başkanı seçildiği günden itibaren ilçede yaptığı hizmetlerle taktir toplayan Zeydan Karalar, hizmet süresi boyunca Adana’nın hangi ilçesi ya da köyünde halkın ihtiyacı olduğunda yardım elini uzatıyor. Pozantı’dan Aladağ’a, Karaisalı’dan Karataş’a, Ceyhan’a kadar bir çok ilçe ve köye olanakları ölçüsünde destek olan Seyhan Belediyesi son olarak kar nedeniyle yolları kapanan Tufanbeyli&’ye de yardım elini uzattı. 

‘HALKÇI BAŞKAN KARALAR HER YERDE’

Yurttaşların sorunlarına çare üretmesi nedeniyle ‘Halkı Başkan Zeydan’ olarak anılan Seyhan Belediye Başkanı ve CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar, son olarak belediye araçlarını ve personelini Tufanbeyli’nin yollarının açılması için görevlendirdi. Seyhan Belediyesi personeli Tufanbeyli merkezinde ve köy yollarında kar temizleme çalışmalarını gerçekleştirerek yolların açılmasını sağladı.

Bir çok ilçeye yaptığı park, taziye evi, cenaze aracı ve hizmetle anılan Başkan Karalar’ın son olarak belediye araç ve personelinin Tufanbeyli’de kar temizleme çalışmalarına katılmasını vatandaşlar, “Nerede sorun varsa Seyhan Belediyesi hızır gibi yetişiyor. Sorun varsa çözüm Zeydan” şeklinde yorumladı.