Seyhan’da yurttaşların daha mutlu, huzurlu ve yüksek yaşam standartlarında yaşaması için hizmet standartlarını yükseltmeye başlayan Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, halkın taleplerini zaman kaybetmeden hizmete dönüştürüyor.

Başkan Akay, Sarıhamzalı Mahallesi’ne geçtiğimiz Cuma günü yaptığı ziyarette, yurttaşların aktardığı sorunların çözümü ve taleplerinin karşılanması için anında birim amirlerine talimatları verirken, talimatlar pazartesi günü itibariyle yerine getirilmeye başlandı. Sarıhamzalı Mahalle Muhtarı Mustafa Akbaş, kısa sürede eksiklerin tamamlanması için ekip gönderen Başkan Akif Kemal Akay’a teşekkür etti.

CUMA GÜNÜ TESPİT YAPILDI, PAZARTESİ GÜNÜ İŞE BAŞLANDI

Başkan Akay, Cuma günü Sarıhamzalı ziyaretinde idareye talimat vermiş, halkın aktardığı sorunların çözümü ve eksikliklerin saptanarak zaman geçirmeden tamamlanmasını istemişti. Cuma günü yapılan tespitlerin ardından haftanın ilk iş günü olan Pazartesi günü Park ve Bahçeler Müdürlüğü inşaat, fidan ve atölye ekipleri Sarıhamzalı 1 No’lu oyun ve dinlenme parkı, futbol sahasını ve mahallede bulunan diğer eksiklikleri tamamlamak için çalışmalara başladı.

MUHTAR AKBAŞ’TAN TEŞEKKÜR

Çalışmaların hızlı bir şekilde başlamasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Sarıhamzalı Mahalle Muhtarı Mustafa Akbaş Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’a mahalle sakinleri adına teşekkür etti.

Muhtar Akbaş “Cuma günü Başkanımız bizzat gelerek tespit yaptı, anında idareye talimat verdi. Pazartesi günü sabah verilen sözlerin yerine getirilmeye başlanması bizi çok mutlu etti. Başkanımız Akif Kemal Akay’a mahallem adına çok teşekkür ederim” dedi.

Seyhan Belediyesi ekiplerince Sarıhamzalı Mahallesinde başlayan çalışmaların kısa sürede bitirilmesi hedefleniyor