Adana’nın Seyhan Belediyesi tarafından her gün farklı bir mahallede kurulacak olan iftar sofralarına Tellidere Mahallesi ile başladı. Tellidere Mahallesi Çok Amaçlı Mahalle Merkezi’nde verilen iftar yemeğine 1.500 kişi katıldı. Etkinliğin ilk gününe Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, halefi Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay ile birlikte katıldı.

“RAMAZAN BOLLUK VE BEREKET AYIDIR”

Birlik ve dayanışma ayının içerisinde olduklarını söyleyen Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, herkesin Ramazan ayını kutladı. Akay, “Ramazan ayının ilk gününde birlikteyiz. Ramazan ayı bolluk bereket ayı… İnsanların birbirini anlama ayıdır. İnançlarımıza göre her türlü bolluğun bereketin dayanışmanın en bol olduğu aydır Ramazan ayı. Böyle bir ayı idrak etmeninin mutluluğunu yaşıyoruz” ifadelerine yer verdi…

“BAŞKAN KARALAR’DA KATILDI”

Ramazan ayının önemine vurgu yapan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, bolluk ve bereket ayında kardeşçe dayanışma içerisinde yaşamaya devam edeceklerini söyledi. 5 yıl boyunca Akif Kemal Akay ile Seyhan’a hizmet götüreceklerini belirten Başkan Zeydan Karalar, Adana’nın kalkınması için can siper hane çalışacaklarını vurguladı.