Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, yeni dönemdeki ilk muhtarlar toplantısını gerçekleştirdi. Çukurova’da bulunan 27 mahallenin muhtarıyla buluşan Başkan Çetin, yeni seçilenler başta olmak üzere tüm muhtarlara başarılar diledi.

Muhtarlara bakış açılarının herkes tarafından bilindiğini belirten Başkan Soner Çetin, “Biz muhtarlarımızda tam bir uyum ve işbirliği içindeyiz. Diğer ilçelerdeki muhtarlar bizim muhtarlarımıza gıpta ile bakıyorlar. Bu anlayışımız yeni dönemde de devam edecek. Çünkü muhtarlarımız belediyemizin gönüllü elçileri, bizim yol arkadaşlarımızdır” dedi.

MUHTARLAR YOL ARKADAŞIMIZ

Belediye ile sağlanan uyum nedeniyle Çukurova’daki muhtarların vatandaşlara mahcup olmadığını vurgulayan Başkan Çetin, “Muhtarlar en demokratik yöntemle seçilen kişilerdir. Çünkü muhtarlar sırtını bir siyasi partiye dayamadan tek başına seçim alıyor. Aslında belediye başkanı da aynı yöntemle seçilmeli. Belediyeye talip olan kişi çıkıp projelerini, kendini ve yapacaklarını anlatmalı ve vatandaş tercihi buna göre yapmalı. Çünkü belediye başkanının siyasetle işi yok” şeklinde konuştu. Başkan Çetin, kendisinin hiçbir siyasi ayrım gözetmeden muhtarlara yaklaştığını, değişik siyasi görüşe mensup muhtarlara eşit davrandığını ifade etti.

HİZMETTE EKSİK OLMAYACAK

Herhangi bir muhtarın hizmetle ilgili herhangi bir talebinin belediye bürokratları tarafından kendi emri gibi kabul edeceğini söyleyen Başkan Çetin, “Ben halkıma bu 5 yılda sıfır sorunlu bir Çukurova sözü verdim Bozuk yol olmayacak, temizlikte aksaklık yaşanmayacak ve park bahçelerde eksik kalmayacak” dedi.

Başkan Soner Çetin konuşmasında Çukurova’nın Türkiye’nin en güzel ilçelerinde biri olduğunu da vurguladı.

Başkan Çetin’in konuşmasının ardından pasta kesildi. İlk toplantı dolayısıyla hazırlanan pastayı Başkan Soner Çetin ve muhtarlar hep birlikte “hayırlı olsun” dileğinde bulunarak kesti.