Adana Büyükşehir Belediyesi, merkez Sarıçam İlçesi’nde ulaşımı sırtlayan üç ana arterde asfalt yenileme çalışması gerçekleştirdi. Toplam uzunluğu bin 80 metreyi bulan Sezai Karakoç Bulvarı, Kanuni Sultan Süleyman Caddesi ve Ahmet Sarıkaya Caddesi’ni yaklaşık 3 bin 355 ton sıcak karışım bitümlü asfaltla kaplayan Büyükşehir ekipleri, ulaşımı daha güvenli ve daha konforlu hale getirdi.
Kent merkezinde trafik sıkışıklığını rahatlatan projeleri hayata geçiren, yeni altgeçit, köprü ve bulvarlarla hemşehrilerine rahat nefes aldıran Başkan Hüseyin Sözlü’nün talimatları doğrultusunda çalışma yürüten Adana Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, ulaşım hizmetlerini Sarıçam İlçesi’nde yoğunlaştırdı. 


4 yılda 350 kilometre asfalt yol, 2 bin 100 kilometre sathi kaplama yol, 1 milyon 120 bin metrekare kilitli parke taş uygulaması gerçekleştiren Adana Büyükşehir Belediyesi, Sarıçam halkının ulaşım sağladığı önemli güzergahlardan Sezai Karakoç Bulvarı, Kanuni Sultan Süleyman Caddesi ve Ahmet Sarıkaya Caddesi’nde asfalt çalışmasına girişti. Toplam uzunluğu bin 80 metreyi bulan bu yollar, yaklaşık 3 bin 355 ton asfalt kullanılarak yenilendi. 
Sarıçam sakinleri, Sezai Karakoç Bulvarı, Kanuni Sultan Süleyman Caddesi ve Ahmet Sarıkaya Caddesi’ndeki asfalt çalışmasından dolayı memnuniyetlerini ifade etti. Sarıçamlı vatandaşlar, “Başkanımız Hüseyin Sözlü, fedakar personeli ve  güçlü makine parkıyla gece, gündüz demeden Adana halkının yaşam standartlarını yükseltmek için ter döküyor. Yol medeniyettir anlayışıyla Sarıçam’daki ulaşım hizmetlerini de iyileştirmek için tüm imkanlarını seferber eden Başkanımız Hüseyin Sözlü’ye teşekkür ediyoruz” dediler.