Başkan Çelikcan bugüne kadar 500 bin metre kare kilitli parke, 200 bin ton kaplama-yama ve 400 bin metrekare sathi kaplama çalışması yaparak ilçede son 20 yılda yapılan yol çalışmasından daha fazla çalışma yapmış durumda. Yapılan bu yol çalışmasıyla 424 sokak kilitli parke, 650 sokak kaplama ve 1800 cadde ve sokakta ise yama çalışması yaparak Yüreğirli vatandaşların rahat etmesini sağladı.

Bundan sonraki hedef ise 200 bin metrekare sathi kaplama ve 150 bin ton asfalt çalışması yapmak olduğunu belirten Başkan Çelikcan ‘ Hiçbir mahallemize ayrım yapmadan çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Amacımız Yüreğir’in yol sorunu en asgariye indirmektir. Bunun için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor.’şeklinde konuştu.

Yüreğir Belediyesinin kurulduğu tarihten bu yana ilçede en büyük sorunlardan birinin yol sorunu olduğunu belirten Başkan Çelikcan ‘Bizden önceki belediye başkanlarımız yol çalışmasına biraz yönelselerdi bugün bu kadar sıkıntı yaşamazdık. Bu kadar yol çalışması yapmamıza rağmen hala sorunu tamamen ortadan kaldıramadık. Yılların ihmali bir anda kapatılamıyor. Ancak vatandaşlarımız bize güvensinler-inansınlar. Yol ile ilgili çalışmalarımız kesintisiz devam edecektir.’ dedi.

Şu ana kadar Yüreğir’de girilmedik hiçbir mahalle kalmadığını belirten Başkan Çelikcan ‘Ekiplerimiz şu anda Çamlıbel mahallemizde çalışmalarını sürdürüyorlar. Yeni yollara stabilize çalışması yapılırken bu güne kadar bu mahallemizde yama için 2600 ton asfalt döküldü. 32 sokağımız oluklu sıcak asfaltla kaplandı. Bundan önce ise 12 sokakta kilitli parke çalışması yapılmıştı. Ekiplerimiz planlanan program çerçevesinde çalışmalarını sürdürüyorlar. Önümüzdeki kalan iki yılda inşallah Yüreğir’in asfalt problemini bitireceğiz.’diyerek çalışmaların devam edeceğini belirtti.

Çamlıbel Mahalle Muhtarı Hatip Bozağaç yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Çelikcan’a teşekkür ederken ‘Ben 32 yıldan bu yana burada oturuyorum. Bu güne kadar mahallemde bu kadar kaliteli ve güzel asfalt ilk defa görüyorum. Sayın Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum.’ diyerek memnuniyetini belirtti.