2019-2020 eğitim öğretim döneminin hayırlara vesile olmasını temenni eden Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir ''9 Eylül Pazartesi günü okullarımız açılıyor. Çocuklarımızın rahat ve temiz ortamlarda eğitime başlamaları için ekiplerimiz var gücüyle çalışıyor. Cadde ve sokaklarımızın yanı sıra eğitim kurumlarımızın da temizliğine önem veriyoruz. Yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızın sağlıklı koşullarda eğitim alması bizim için büyük önem taşıyor. Okulların çevre düzenlemesi ve dış bakımları yapılarak su biriken yerlere  asfalt dökülüyor. Genel temizlik yapılıyor. Yüreğir'deki bütün okullarımıza girmeyi hedefliyoruz.'' dedi.


Yüreğir'de eğitime büyük önem verdiklerini belirten Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir ''Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı yarınlara iyi hazırlamalıyız. Bu yüzden çocuklarımızın eğitim gördükleri okulları temizleyip yeni eğitim öğretim dönemine ferah bir ortamda başlamalarını istiyoruz.


Bunun yanı sıra bütün kültürevlerimizde yılın 12 ayı eğitime devam ediyoruz. Eğitime destek kurslarımızdan binlerce öğrencimiz ücretsiz faydalanıyor. Kültürevlerimizde sınavlara hazırlanan öğrencilerimizden 3'ü Adana Fen Lisesi olmak üzere 15 Fen Lisesi, 556 öğrencimiz de Anadolu Lisesi'ne girmeye hak kazandılar. Öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının daim olmasını diliyorum. Yeni eğitim öğretim yılımız hayırlı olsun." şeklinde konuştu.