Siyaset

Arslan, Çukurova'ya sığmadı

Abone Ol

Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Mehmet Ali Arslan, MHP Çukurova İlçe Teşkilatı Kadın Kolları tarafından organize edilen tanışma toplantısında 'Bizleri biz yapan ve başarımızın mimarı kadınlardır.' dedi.

Parti binasında düzenlenecek olan toplantı, kadın kollarının göstermiş olduğu yoğun ilgiden dolayı parti binası dışında bulunan alanda açık hava toplantısına dönüştü. Biz erkekler işlerimizde rahat ve huzurlu, gözümüz arkada kalmadan çalışabiliyorsak cefakâr ve fedakâr Türk kadınları sayesindedir diyen Arslan, ' Tüm cefayı çeken sizlersiniz. Sabah evden çıkarken çoluğumuzu çocuğumuz, anamızı, babamızı önce Allah'a sonra sizlere, kadınlarımıza emanet edip çıkıyoruz. Belki gün boyu birçok sorunla uğraşıyorsunuz ama akşam eve geldiğimizde bu sorunları bize yansıtmıyorsunuz, sizler pratik ve hızlı zekanızla bu sorunları çözüyorsunuz. Şimdi biz erkekler çıkıp başarılı bir iş adamıyım, bir siyasetçiyim vs. desek en büyük haksızlığı siz kadınlara yapmış oluruz.  Çünkü başarımızın en büyük payı sizlere aittir. Dünyayı altın tepsi içerisinde sizlere sunsak yine de hakkınızı ödeyemeyiz' dedi. 

MHP Çukurova Kadın Kolları Başkanı Fadime Direk, Arslan'a  el işleme Türk Bayrağı motifli tablo hediye etti. Toplantı sonrası Arslan, yoğun ilgiden dolayı yaklaşık 1 saat sonra alandan ayrılabildi.