Siyaset

Aziz Erbek Ceyhan'da partililerle buluştu

Abone Ol


94 YILLIK BİRİKİMİMİZİ KORUYACAĞIZ

Ülkemizde her alanda sorun yaşandığına dikkat çeken Av.Erbek, ‘Mesele memleket meselesidir.Ülkemizi ve 94 yıllık birikimimizi ya koruyacağız ya da bu birikimi bir başkasının eline teslim edeceğiz.Ülkemizi kimseye teslim etmemek için, tüm ayrılıkları bir tarafa bırakıp, CHP’nin Mustafa Kemal Atatürk’ten gelen altı okunu her birime, her ilimize dikeceğiz.Bu nedenle yola çıktık, her ilçemizi, her köyümüzü, her mahallemizi geziyor, projelerimizi ve partimizi anlatıyoruz.’dedi.


ALTINCI MERKEZ İLÇE OLACAK

Anayasa değişikliği ile ilgili yapılan referandum çalışmasında Ceyhan İlçe Başkanı Kadir Aydar’la birlikte Ceyhan’da çalışmalar yaptığını belirten Av.Erbek, ‘Bu çalışmanın da verimini aldık, Ceyhan Türkiye ortalamasının üzerinde, yüzde 61 oranında Hayır dedi. Biz de hayır diyoruz ve zalimin zulmüne son vermek için yola çıktık.Öncelikli hedefimiz yerelde iktidar olmak.Ceyhan’ın sorunlarını birebir bilen biriyim.Adana’nın beş olan merkez ilçe sayısını altı yapacağız, altıncı merkez ilçemiz de Ceyhan olacak.’diye konuştu.


TEMEL SORUNLARA HAKİMİZ

Seyhan’la Ceyhan arasında statü farkı kalmayacağını ifade eden A.Aziz Erbek, ‘Kamu yatırımları açısından diğer merkez ilçelerimiz gibi Ceyhan da artık yatırım alacak. Ceyhan Milliyetçiliği, Cumhuriyetçiliği ve dik duruşu ile partimize yakın bir ilçemizdir. Ceyhan gereken yatırımları alamamış, hak ettiği yerde olmayan bir ilçemizdir. Ceyhan’a yıllar önceki bolluk ve bereketi getirmeye talibiz. İlçenin temel sorunlarına hakimiz. Adana resmi verilere göre Türkiye’nin en yoksul ili olarak belirlendi. Bu yoksulluk tüm ilçelerimizi de etkiliyor ve çözümü için bir tane yetkili açıklama yapmadı. Kentimizin ve Ceyhan’ın geleceği için Büyükşehir Belediyesi’ni sosyal demokrat bir belediye yapmak için var gücümüzle çalışacağız.’dedi.