Siyaset

Barut \"Halka rağmen siyaset yapılmaz\"

Abone Ol

İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanlığı'nı ziyaret eden Ayhan Barut, TMMOB çatısı altında uzun yıllar birlikte olduğu inşaat mühendislerini ziyaret etmekten onur duyduğunu belirterek, "TMMOB kültüründen geldiğim için sizlerle birlikteliğimizin önemini biliyorum" dedi. Çukurova İlçe Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarını tanıtan Başkan Ayhan Barut, şunları söyledi: "Halka rağmen siyaset yapılamayacağının bilincindeyiz. Meslek örgütleri, sivil toplum örgütleri ve halkımızla el ele iktidar olmayı hedefimize koyduk.

Genel Başkanımız Sayın Deniz Baykal'ın önderliğinde iktidar yürüyüşümüzü tamamlayacağız, ülkemize hükümet olarak hizmet edeceğiz. Sizlerin tespitleri, önerilerini,z bizlere ışık tutacak."

İMO Adana Şubesi Başkanı Abdullah Bakır da CHP Çukurova İlçe Başkanı Ayhan Barut ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarının ziyaretinden memnuniyet duyduğu belirtti. Cumhuriyeti kuran bir parti olarak CHP'nin cumhuriyeti ve cumhuriyetin değerlerini sahiplenmesinin doğal olduğunu belirten Başkan Bakır, Türkiye'nin çok kötü yönetildiğini söyledi.

Önümüzdeki, sürecin öneminin büyük olduğunu ifade eden Başkan Abdullah Bakır, "Kötü yönetimden herkes payını alıyor. Önümüzdeki dönemde değişim olmalı ve ülke normal sürece dönmelidir. Aksi takdirde, zor günler gelir." ifadesini kullandı.

CHP Çukurova İlçe Başkanı Ayhan Barut, İMO'dan sonra "Yuvam" dediği Ziraat Mühendisleri Odası (ZMO) Adana Şubesi'ni ziyaret etti.

Oda yönetim kurulu üyeliği ve 3 dönem şube başkanlığı yaptığı ZMO'yu ziyaretin kendisi için ayrı önemde olduğunu belirten CHP Çukurova İlçe Başkanı Ayhan Barut, yeni seçilen Şube Başkanı Şahin Yeter ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarını kutladı, başarı dileklerini ifade etti.

Daha önce atanmış olarak, şimdi de seçilmiş olarak CHP Çukurova İlçe Başkanlığı görevini yürüttüğünü anımsatan Ayhan Barut, halkla ve halkın temsilcisi her kurum ve kuruluş ile birlik oluşturma amacında olduklarını söyledi.

ZMO Adana Şubesi Başkanı Şahin Yeter ise, mesleki örgüt olarak yürüttükleri mücadelenin demokrasi içinde olduğunu belirterek, "Kaygılarımız aynı. Ülke kaygı verici bir yerlere götürülüyor. Zor günler yaşıyoruz. İktidar her şeyi sattı. Ama ülkede yaşayan herkes hala zorluk içinde. Bunu dile getirdiğimiz için bizler hedef oluyoruz." diye konuştu.