Siyaset

Demirspor'da Puan hesabına dikkat

Abone Ol

Ligde artık son üç haftaya girildi. Adana Demirspor’un ise iki maçı kaldı. Bu hafta kendi evinde Fethiyespor’u ağırlayacak olan mavi lacivertliler son hafta Denizli deplasmanına gidecekler. Adana Demirspor’un 40 puanı var. Son haftalarda istediği neticeleri alamayan mavi lacivertliler istenilen 1 puanı bir türlü elde edemedi.

Bakıldığında küme düşme barajı 40 puan civarında seyrediyor. Alt sıradaki takımların bir birleriyle oynayacak olması Demirspor’u rahatlatsa da Demirspor’un da puanının 40 olduğunu değerlendirmeye alıp küme düşme hesaplamasında ikili veya üçlü averaj devreye girebilecek. Hal böyle olunca da Demirspor’un sıkıntılı olduğu görülüyor.

Hiç kimse Demirspor küme düşmez yorumunu yapmaması gerekiyor. Hele hele yönetim kurulu bu hesapları göz önünde bulundurup elinden geldiğince takımı Fethiye maçına motive etmeye çalışmalılar. Adana Demirspor zaten Fethiye maçında en kötü 1 puan alırsa otomatik olarak ligde kalıyor.

-----------------------------------------------------------------------------------

Başkan Selahattin Aydoğdu, taraftarlara seslenirken yeni uygulamada sıkıntının önüne geçeceklerini dile getirdi ve ekledi: