Adana GİAD'ın Sheraton Oteli'nde düzenlenen 26'ncı kuruluş yıldönümü balosuna, geçmiş dönem başkanlarıyla çok sayıda dernek üyesi katıldı. Konukların şıklıklarıyla dikkat çektiği baloda, Adana GİAD Başkanı Halid Milli ve yönetim kurulu üyeleri, misafirlerini kapıda karşılayıp yakından ilgilendi. Adana GİAD tanıtım filminin gösterildiği etkinlikte bu yıl derneğe yeni katılan 23 kişi de tanıtıldı. 

"ADANA GİAD HEP İZ BIRAKAN İŞLER YAPTI"

Oldukça nezih ve sade bir törenle ağırladığı katılımcılara seslenen Adana GİAD Başkanı Halid Milli, kurucu ve geçmiş dönem başkanlarına teşekkür etti. Konuklara gösterilen Adana GİAD tanıtım filminden söz eden Milli, şunları kaydetti:

"Ne önemli işler yapmış bu dernek. 1992 yılından bugüne, Adana'mızın sosyo-ekonomik yapısını geliştirmek adına, emin adımlarla, taş üstüne taş koyarak ilerlemiş ve hep iz bırakan işler yapmış. Bu işlerin yapılmasında emeği geçen tüm geçmiş dönem başkanlarına ve yönetimlerine ve bu faaliyeetlere gerek katılarak gerekse ekonomik destek olan tüm paydaşlara teşekkür ediyorum. Ancak bu işlerin başarılmasındaki en büyük etken kimler biliyor musunuz? Tabi ki kıymetli üyelerimiz. Sizler ne kadar güçlü olursanız Adana GİAD o kadar güçlü, sizler ne kadar başarılı olursanız Adana GİAD o kadar başarılı olur. İnanın, göreve gelen yönetim kurulları arkasında sizlerin gücünü hissettiği için birçok işe girmeye cesaret ediyor. Kıymetli Adana GİAD'lılar iyi ki varsınız!"

YÖNETİM KURULU ÜYELERİNE ALKIŞ

Konuşmanın ardından Adana GİAD Başkanı Halid Milli, her zaman her işte elini taşın altına koyan yönetim kurulu üyelerini sahneye davet etti. Başkan Halid Milli ile birlikte Başkan Yardımcıları Enver Yılmaz ve Alican Boğa, Genel Sekreter Cenk Yakın, Sayman Zeynep Madenci, Yönetim Kurulu Üyeleri Selim Gizer, Dinçer İşisağlam, Murat Erşahinoğlu, Yusuf Cihan Değişmez, Cumhur Demirağ, Mustafa Şahbaz, Kemal Özçetin, Hakkı Mert Dağsuyu, Melda Kaya, Vehbi Kapıcıoğlu ve Özlen Kaya sahnede anı fotoğrafı çektirdi. Geceye katılımcılar da Adana GİAD yönetimini uzun süre alkışladı. İş dünyasının genç temsilcilerinin buluştuğu gecede sahneye daha sonra sevilen sanatçı Serkan Kaya çıktı. Usta sanatçı seviler şarkılarını seslendirken katılımcılar da eşlik etti.