Adana’nın Kocavezir, Abidinpaşa, Melekgirmez, OSB ve çeşitli bölgelerine dağılmış tekstil, konfeksiyon, kumaş üretici ve toptancısı olarak hizmet veren firmaların tanıtımının yapıldığı Adana Tekstil ve Konfeksiyon Rehberi’nde 170 firma yer aldı. Kuşe kağıda, A4 ebatlarında 5 bin adet bastırılan rehber Adana’da tekstil, konfeksiyon ve aksesuar sektöründe faaliyet gösteren perakendecilerin yanı sıra,  Türkiye’nin öne çıkan tekstil merkezlerine veperakendecilere postaveya elden ulaştırılmaya başlandı. Ayrıca; Irak, Avusturya, Belçika ve Almanya başta olmak üzere dünyanın bir çok ülkesindeki alıcı firmalara da gönderildi.
Adana Tekstil ve Konfeksiyon Rehberi’nin hazırlanmasındaki gayeleri hakkında bilgi veren AGİD Tekstil Komitesi Başkanı Sabri Altunbağ, amaçlarının Adana’daki tekstil ve konfeksiyon sektörünün elele verip neleri başardığının gösterilmek istendiğini ifade etti. Yılda bir kez hazırlayacakları rehberde daha kapsamlı katılımın olacağına inandığını belirten Altunbağ, “Üç ay gibi kısa bir sürede baskıya hazır hale getirdiğimiz rehberde 200’ün üzerinde firma yer aldı. ATO, ADASO ve AGİD ortak hareket ederek birlikte hareket etmenin kent için faydalı olacağını ortaya koydu. Yurt içi ve yurtdışı merkezlere ulaştırdığımız Adana Tekstil ve Konfeksiyon Rehberi’ni fuarlara da göndererek alıcı firmalara birinci elden iletildi. Adana’da faaliyet gösteren tekstilcilerin önünü açacak projelerde kentimizin dinamikleri oda ve STK’larla ortak hareket ederek daha kapsamlı çalışmalara imza atacağız.” diye konuştu.
Altunbağ, ATO Başkanı Atila Menevşe, ADASO Başkanı Zeki Kıvanç, Çukurova Üniversitesi Tekstil Bölüm Başkanı Prof. Dr. Osman Babaarslan başta olmak üzeredestek veren firmalara ve emeği olan herkese teşekkür ettiğini de sözlerine ekledi.