Adana’da traktör galerisi Kubato Motor’s açıldı. Karataş yolundaki traktör galerisinin açılış törenine Adana Sanayici ve İşadamları Derneği (ADSİAD) Başkanı Süleyman Sönmez, Kubato Motor’s Türkiye Temsilcisi Nakoto, Günaydın Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Halil Günaydın, Sönmezler Tarım Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Sönmezler, iş insanları, tarım sektörü temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. Köymen Motor bünyesinde açılan Kubato Motor’un işletmecileri Diren Köymen,Tahir Togalan ve Dinçer Köymen, tarım sektörüne hizmet etmenin gururunu yaşayacaklarını vurguladı.

Adaklık koyun kesilmesinin ardından Traktör Bölge Bayiinin açılış kurdelası ADSİAD Başkanı Süleyman Sönmez, Kubato Motor’s Türkiye Temsilcisi Nakoto ve işletme sahipleri Diren Köymen,Tahir Togalan ve Dinçer Köymen tarafından kesildi.
 “TARIMIN OLDUĞU YERDE SANAYİ GELİŞİR”
Açılış kurdelasının kesilmesinin ardından söz alan ADSİAD Başkanı Süleyman Sönmez, tarımın olduğu yerde sanayinin geliştiğini söyledi. Sönmez, “Adana bir tarım memleketi, üretimin başkentidir. Tarımın olduğu yerde sanayinin geliştiğini her zaman üstüne basarak söylüyoruz. Fakat son yıllarda bölgemizde hem yatırımın azaldığı hem de tarımdaki verimin düştüğünü görüyoruz. Ama bunun gelişimi için tarım sektörüne yönelik bir çalışma olması açısından Japon Traktör Bölge Bayisi olarak yatırım yapan Köymen Motor’s sahiplerine teşekkür ediyorum. İnşallah hayırlı, bereketli kazançlar elde ederler” dedi.

 “ADANA ÖNEMLİ BİR KENT”
Daha sonra söz alan Kubato Motor’s Türkiye temsilcisi Nakoto ise, “Adana çok güzel ve çok önemli bir tarım şehridir. Adana bölgesine yatırım yapan Kubato Motor’s sahiplerini tebrik ediyorum” dedi. Açılış töreni verilen kokteylin ardından sona erdi.