Adana Sanayici ve İşadamları Derneği (ADSİAD) Pazar gününü birliktelik örneği sergileyerek geçirdi. Dernek yönetim kurulu ve üye aileleriyle birlikte 250 kişinin katıldığı dayanışma günü neşe içerisinde geçti. Narenciye tüketiminin özendirilmesi adına konuklara bol bol portakal suyu ikram edildi. Çekilen kura sonucu çeşitli hediyelerin dağıtıldığı organizasyonda tavla turnuvası da düzenlendi. Oldukça çekişmeli ve adeta kıran kırana geçen turnuvaya 24 ADSİAD üyesi katıldı.. Turnuva sonunda birinciliği İbrahim Güneş elde ederken, ikinci Levent İçer, üçüncü ise Murat Dilme oldu.

Kaktüskent’te düzenlenen Pazar kahvaltısında üyeleri ve ailelerini tanıştırma, kaynaştırma olanağı bulmanın sevincini yaşayan ADSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri, Adana’nın her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu vurguladılar. Çarşamba günü gerçekleşecek Büyükşehir Belediye Başkan Vekilliği seçiminde tüm meclis üyelerinin sağduyulu hareket edeceğine inanan yönetim kurulu üyeleri, Başkan Vekilliği seçiminin Adana ve Adanalı için hayırlı olması temennisinde bulundular.

ADSİAD’ın eski Adana ruhunun yeniden harekete geçirilmesinden yana olduğuna dikkat çeken Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Sınmaz ise “Adana’nın geleceğine yönelik yeni fikirler, projeler ve görüş alışverişinde bulunulması için Pazar günü tüm üyelerimizi bir araya topladık. Bu tür organizasyonlar kentimiz için yeni çalışmaların ortaya çıkması bakımından son derece önemlidir. Bugün burada gerçekleştirdiğimiz birliktelik havasının tüm Adana’ya yansımasını temenni ediyorum. Adana’da dostluk rüzgarları esmesi yarınlarımız için büyük önem taşıyor” dedi.

Sınmaz, ADSİAD adına mutlu anlara sahne olan organizasyona emeği geçenlere ve katılanlara teşekkür etti. ADSİAD’ın dayanışma gününe Adana iş dünyasından önemli isimler katıldı.