Seçim dönemlerinde belediye başkan adaylarıyla buluşma geleneğini sürdüren ADANAGİAD, Cumhur İttifakı Seyhan Belediye Başkan Adayı Fikret Yeni ve Yüreğir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir'in ardından bu kez de Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü'yü ağırladı. Adana Sheraton Oteli'nde düzenlenen etkinliğe Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya da katıldı. ADANAGİAD Başkanı Halid Milli ve yönetim kurulu üyeleri, etkinliğe katılan üye ve konukları karşılayıp yakından ilgilendi. 

KONUKLARA SESLENDİ

Misafirlere seslenen ADANAGİAD Başkanı Halid Milli, gösterilen ilgiye teşekkür etti. Yerel seçimlerde düzenli olarak başkan adaylarıyla bir araya geldiklerini anlatan Milli, "Ülkemiz ve kentimizin yararına olan işlerde sorumluluk almaya, adayların projelerini dinlemeye ve önerilerimizi paylaşmaya devam edeceğiz" dedi. İlerleyen günlerde tanıtımı yapılacak 'Simge Adana' projesinden söz eden Halid Milli, kent için hazırlanacak olan fikir projesini göreve gelecek başkanlara sunacaklarını ifade etti. 

DESTEK OLANLARA TEŞEKKÜR 

ADANAGİAD'a uzunca süredir yeni bir hizmet binası kazandırmak için uğraştıklarını anımsatan Halid Milli, "Bu süreçte bizlere yardımcı olan Adana Valimiz Mahmut Demirtaş, tahsisi sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, büyük destek veren Seyhan Belediye Başkan Adayı Fikret Yeni, bu işin mimarlarından Başkan Yardımcımız Enver Yılmaz ve ADANAGİAD ailemize teşekkür ediyorum" dedi. Kürsüye gelerek katılımcıları selamlayan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ise belediye yönetimi olarak kent için çaba gösteren sivil toplum kuruluşlarıyla her alanda işbirliği yaptıklarını söyledi. ADANAGİAD'a yer tahsisinde büyük mutluluk duyduklarını aktaran Sözlü, binanın yapımı için de destek vereceklerini belirtti. 

25 YILLIĞINA TAHSİS EDİLDİ

Etkinliğe katılan Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya da 31 Mart'ta Türkiye'nin tarihi bir seçim yapacağını belirterek Cumhur İttifakı adaylarına destek istedi. Konuşmaların ardından Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile ADANAGİAD Başkanı Halid Milli, dernek binası için yer tahsisini öngören protokolü birlikte imzaladı. Protokole göre Seyhan Nehri'nin kıyısında, Sheraton Oteli'nin kuzeyinde 25 yıllığına ADANAGİAD, MÜSİAD ve Adana Barosu'nun komşu olacağı alanda ADANAGİAD hizmet binası yapılacak.