ADSİAD Başkanı Süleyman Sönmez, gelecek kuşakların Adana'da daha iyi bir yaşam sürmesi için yoğun çaba gösterdiklerini belirtti. ADSİAD’ın 20. yıl etkinliklerinin ilk adımı olan ‘Güçleniyoruz’ temalı gecesinde, Adana Sanayici ve İşadamları Derneği (ADSİAD) ailesine yeni katılan üyelerin rozetlerini takacak olmanın sevincini yaşayacaklarını belirten Sönmez, başarılı yeni 20 yılların temellerini atacaklarını kaydetti.

45 kişilik Çukurova Üniversitesi Senfoni Orkestrası’nın konser vereceği özel gecenin 20 Aralık 2011 Salı günü saat 19.00'da Adana Hiltonsa'da başlayacağını vurgulayan Sönmez,  ADSİAD'ın Adana için alanında en önemli dernek olduğuna işaret etti. Sönmez, “Adana, kültür, sanat, spor, sanayi ve tarım alanında ilklerin kentidir ve bu konumunu ileriye taşıyacaktır” dedi.

Kuruluşundan bu yana kenti ve kentlisi için çalışan ADSİAD'ın 20. yıla ulaşmasının gururunu yaşadıklarını kaydeden Sönmez, derneğni vizyonuna uygun bir kutlama programı hazırlayacağını vurguladı. 2012 yılına yayılan birçok etkinlik planladıklarını kaydeden Sönmez, ADSİAD'ın, öncü konumunu devam ettireceğini dile getirdi. Kentin gelişiminin sanayi ve istihdamın yoğunluğu, insanların mutluluğu anlamına geleceğini belirten Sönmez, bu mutluluğun sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmişlikle daha da artması için mücadele ettiklerini sözlerine ekledi.