AKAMDER Başkanı Mustafa Karslıoğlu, Başkan Vekili Sayım Azmaz, Başkan Yardımcısı Hilmi Tümer, Sayman Yardımcısı Onur Işıklı ve yönetim kurulu üyesi Mehmet Ali İnan; Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Yaşar Koçak’ a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak başarı dileklerinde bulundular. Ziyarette İl Milli Eğitim ile Eğitim İnşaatlarının durumu ve geleceği hakkında istişarede bulunarak çözüm noktasında karşılıklı destek mesajları verdiler.

‘ADANA’DA HER BEŞ KİŞİDEN BİRİ ÖĞRENCİ’

Adana Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Yaşar Koçak AKAMDER’ in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek; “Kamu Müteahhitleri kurumumuzun önem teşkil eden müteşebbisleridir. Dolayısıyla Eğitim Kurumları olarak karşılıklı çalışmalarımız sürmektedir. Eğitimin ilerleyebilmesi için Adana da çok ciddi boyutlarda yatırımlara ihtiyaç duyulmaktadır. Amacımız elbette eğitime dinamizm katmaktır. Adana kent olarak önemli bir öğrenci, artı öğretmen potansiyeline sahiptir. Her beş kişiden biri öğrenci. Mutlaka bir yatırım atılımı içinde olacağız. Yakın zamanda Adana’mıza ziyarette bulunacak Milli Eğitim Bakanımız Sn. Mahmut Özer’den bu konuda ciddi destek göreceğimize inanıyorum. Dolayısıyla Kamu Müteahhitleriyle olan görüş alışverişlerimiz, kurumların karşılıklı destek olarak devam edecektir.” Açıklamalarında bulundu.

‘HER DAİM YANINIZDAYIZ’

AKAMDER Başkanı Mustafa Karslıoğlu; “Adana Milli Eğitim Müdürlüğü görevine getirilen Yaşar Koçak yakından tanıdığımız tecrübe ve deneyimiyle Bakanlığın üst derece yönetim makamlarında bulunmuş olan, kurumu ve Adana Eğitimine hâkim biridir. Bu konuda Adana olarak çok şanslı olduğumuzu söyleyebilirim. Geldiği andan itibaren, şeffaflığı ön plana çıkaran ekibi ile Adana’mıza katkı koyan Yaşar Koçak ve ekibine teşekkür ederiz. Milli Eğitimi yakın zamanda hiç tasvip etmediğimiz olumsuzluklarla anılması idare olarak hukuka tescil edilmiş olması çok üzücüdür.
Eğitim ve eğitimcinin hele yöneticilerinin bu tür yolsuzluklarla anılmaması gerekir. Müdürümüz Yaşar Koçak’ın bilgi, birikim ve tecrübe olarak eğitime ve eğitim yatırımlarına olacak katkılarından hiç şüphemiz yoktur. İnşaattan sorumlu Adana İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı olarak atanan Murat Koçer’e de başarılar diliyoruz, dedi. AKAMDER olarak bizler şeffaflık değerlere katkı sunmak isteriz. Müdürümüzün tecrübesi Adana’mıza güzellikler katacaktır, başarılar diliyoruz, ’’dedi.